reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

buttelfly :D jaka słodka upaćkana :D a w spacerówce super wygląda - i fioletowa kurteczka :) jaki to wózek??
śliczna jest :)
młodak - Szymek jest cudny z tym jęzorkiem, i tak dorośle w spacerówce wygląda :D

reklama
December już pisałam: Bors wymiata ;-);-);-) Żeby był o jakieś 35 lat starszy... :p

Mlodak fajne zdjęcia:-) i kolor spacerowki fajny taki tropikalny morski... czego chcesz więcej? ;-)

Butterfly ale zestaw warstw :-):-):-) tak cieplutko wygląda:-)

buttelfly :D jaka słodka upaćkana :D a w spacerówce super wygląda - i fioletowa kurteczka :) jaki to wózek??
śliczna jest :)
młodak - Szymek jest cudny z tym jęzorkiem, i tak dorośle w spacerówce wygląda :D

Dzięki:D A wózek to Bebetto Magnum 3 w 1, jestem z niego bardzo zadowolona, głęboki wózek rewelacja, no i spacerówka też jest super;)) Śpiworek dokupowałam osobno, bo w zestawie nie było.

MsMickey dużo warstw, bo to był pierwszy spacerek po chorobie, no i troszkę wiało, a folii nie mogłam założyć żeby od wiatru osłonić bo się wściekała:D :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tez juz przywykam do tego koloru i patronuje akcji "Badz widoczny na drodze" :)))))

No fryz to moje dziecie ma wyjatkowy. Za nic nie idzie ujarzmić tego kukuryku na czubku glowy.

Taaaa, ja tez ale czasami chce go zrobic na grzecznego chlopczyka i probuje wloski ulizac i doopa. A jeszcze lepiej wyglada jak czapke sie zdejmie pi spacerku. No istny Chopin po koncercie :))))
A wedlug mojego K to gdy ma tak grzywke na czolo zaczesana i tylko ten czubek stoi to wyglada jak Lolek z bajki Bolek i Lolek. I faktycznie cos z niego ma....

o boziu dzięki Wam W KOŃCU wiem od jakiego imienia to skrót!!!! a ja głupia przez 4 lata chodziłam do liceum im Gen. Józefa LONGINA Sowińskiego i za chiny nie skojarzyłam :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
P1080889.jpg

reklama
Do góry