reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

Kasienka- twój mały wymiata. Moja jest z tego samego dnia i w sobotę turlać się zaczęła..do raczkowania ho ho:) jeszcze chwila spokoju. Twój to siłacz normalnie:)

reklama
KAsia, Nikoś jest niesamowity, CZAD po prostu!!! ja też już tak chcę!!!!!!!!!

Szymek zaczął raczkować jak miał niecałe 8 m-cy, tak jak Nikoś to raczkował jak miał 8 m-cy równe:
[video=youtube;khJtbEHuRlQ]http://www.youtube.com/watch?v=khJtbEHuRlQ&list=UUnevk5jw8iITEakmMtgEbQw& index=26[/video]

Ostatnia edycja:
DSCF2675.jpgDSCF2695.jpg
DSCF2689.JPG
Monika dzisiaj kilka razu usiadła z pozycji półleżącej i siedziała i to dość ładnie :) a tu to do sesji :p no ale piżamka w kropeczki zrobiła furorę :p musiała chyba każdej dotknkąć :p
o tu:
DSCF2669.jpg
a tu jaka już jest długa ;)
DSCF2647.JPG

Rysica, jeśli jej taki kolor zostanie, to będzie rewelacja! Śliczny, głęboki, niepowtarzalny :cool2:

Iwon - ale czy to w ogóle możliwe, żeby jej taki został?? on się od urodzenia prawie wcale nie zmienił... a u Twojego w końcu jaki wyszedł? brązowy?

Coś mój mąż poprzestawiał w aparacie i zdjęcia wychodzą nieostre, sorki, ale cała trójeczka moich dzieci ma takie ciemnoniebieskie oczka (jak ja zresztą).

reklama
Do góry