reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

reklama
Jenki jakie śliczne te nasze dzieciaczki :) Z dnia na dzień coraz śliczniejsze i większe. :)

DSC00008 (2).jpgDSC00071.jpgDSC00082.jpgDSC00085.jpg

Na drugim i na czwartym zdjeciu widac jak Igorkowi wloski u gory tylko troszke wypadly ale lysy nie by; 'p wloski odrastaja

Kasienka dokladnie tak jak piszesz tylko u gory :) dziwne ciekawe od czego im wypadly. Bo np. z tylu to bym zrozumiala bo od lezenia, od lezaczka itp

Dziewczyny maluchy cudne, a Mia przesłodka z tym obracaniem się na brzuszek. Oglądałam z czułością, bo sama wyczekuję na ten moment :sorry2:

Kasieńka ale z Ciebie fajna babka, a oczęta masz prześliczne :cool2:

A ja dawno Was nie męczyłam swoimi porównaniami ;P

Tu Monika po lewej i Szymek po prawej - widać, jak różnią się kształtem ust i nosa ;P

porównanie7.jpg

a tu po lewej Szymek a po prawej Monika - aż się zdziwiłam, że jest drobniejsza i że ma mniej fałdek, myślałam, że podobnej są budowy, a Monika ewidentnie drobniejsza, nawet dłonie i paluszki drobniejsze...
Sz-M porównanie 9.jpg

Rysica super z tym porównaniem :tak: muszę w końcu zrobić takie porównanie moim chłopakom chociaż jak oglądam zdjęcia Kuby jak był mały to te buziaki mają identyczne:-D

reklama
Do góry