reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

reklama
DSCF7278.jpgDSCF7281.jpg

Pola - Wojtuś jest przesłodki!!! I jakie ma gęste włoski! Moja ma długie ale ma prześwity "naokoło" główki bo troszkę się powycierało od kręcenia głową ;P

Zaza - nie są podobni :wściekła/y: tzn mają podobne brwi, bo proste po mamusi:confused2: i to wszystko :-D Bo oczy Monika ma dużo większe, a przede wszystkim usta mają zupełnie inne i nosy z profila ;P

No i nasz mały update ;) Przepraszam, ale uwielbiam jej fotki robić ;)

Jak widać oczka dalej szare i ani w niebieskie nie idą ani w brązowe ;P
DSCF0002.jpg

Tu jak sie przypatrzeć to widać ząbek ;) jutro lub pojutrze będą dwa już ;)
DSCF0005.jpg

"My się zimy nie boimy" ;) (a rękawiczki po mamusi :D)
DSCF0009.jpg

[video=youtube;HRiK1WTlHxs]http://www.youtube.com/watch?v=HRiK1WTlHxs&feature=youtu.be[/video]
a tutaj jemmmmmyyyy marchewe z jabluszkiem, pol sloiczka w 5 minut i nawet jakbym chciala wolniej nie da rady bo by mi sam wyrwal lyzeczke :p i sloiczek

Wszystkie cudowne :)
Tyla też tak zasuwa!!! Wyrywa mi łyżeczkę, ale jak chcę Ją nagrać to modeleczka...porzuca pasję jedzenia dla pasji modelingowej ;D

Załączniki

• 100_9002.jpg
    100_9002.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_9005.jpg
    100_9005.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 100_9006.jpg
    100_9006.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 50
  • 100_9017.jpg
    100_9017.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 51
  • 100_9021.jpg
    100_9021.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 49
  • 100_9022.jpg
    100_9022.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Zaza - dziękuję :D No widać widać, nawet nie trzeba się przyglądać, od razu rzucają się w oczy jak się śmieje ;P

Ale Wojtuś jest słodki!!!!! Wygląda na co najmniej pół roczku!!!! I te włosy!!! Podcinałas mu? znaczy podrównywałaś??

Monice grzywka w oczy wchodzi jak na brzuchu leży... rozważam :
a) obcięcie grzywki
b) kupienie spineczki - tylko czy jej nie zdejmie i nie będzie jej chciała zjeść.......
c) z uporem maniaka zaczesywać na bok, kilka razy dziennie grzebyczkiem plus co chwilę ręką...

Ostatnia edycja:
Nie podcinałam chociaż często się mnie ludzie pytają czy grzyweczkę wyrównywałam :) ja na Twoim miejscu spinałabym spineczką albo robiła kucyczka (palmę:-D). gdyby Wojtek był dziewczynką to...czuje, że miałabym już tysiąc spineczek i gumeczek :tak:

reklama
Do góry