reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Pola - Wojtuś jest przesłodki!!! I jakie ma gęste włoski! Moja ma długie ale ma prześwity "naokoło" główki bo troszkę się powycierało od kręcenia głową ;P
Zaza - nie są podobni tzn mają podobne brwi, bo proste po mamusi i to wszystko Bo oczy Monika ma dużo większe, a przede wszystkim usta mają zupełnie inne i nosy z profila ;P
No i nasz mały update Przepraszam, ale uwielbiam jej fotki robić
Jak widać oczka dalej szare i ani w niebieskie nie idą ani w brązowe ;P
Tu jak sie przypatrzeć to widać ząbek jutro lub pojutrze będą dwa już
"My się zimy nie boimy" (a rękawiczki po mamusi )
Zaza - nie są podobni tzn mają podobne brwi, bo proste po mamusi i to wszystko Bo oczy Monika ma dużo większe, a przede wszystkim usta mają zupełnie inne i nosy z profila ;P
No i nasz mały update Przepraszam, ale uwielbiam jej fotki robić
Jak widać oczka dalej szare i ani w niebieskie nie idą ani w brązowe ;P
Tu jak sie przypatrzeć to widać ząbek jutro lub pojutrze będą dwa już
"My się zimy nie boimy" (a rękawiczki po mamusi )
[video=youtube;HRiK1WTlHxs]http://www.youtube.com/watch?v=HRiK1WTlHxs&feature=youtu.be[/video]
a tutaj jemmmmmyyyy marchewe z jabluszkiem, pol sloiczka w 5 minut i nawet jakbym chciala wolniej nie da rady bo by mi sam wyrwal lyzeczke i sloiczek
Wszystkie cudowne
Tyla też tak zasuwa!!! Wyrywa mi łyżeczkę, ale jak chcę Ją nagrać to modeleczka...porzuca pasję jedzenia dla pasji modelingowej ;D
Załączniki
Ostatnia edycja:
Rysica
Rysica
Zaza - dziękuję No widać widać, nawet nie trzeba się przyglądać, od razu rzucają się w oczy jak się śmieje ;P
Ale Wojtuś jest słodki!!!!! Wygląda na co najmniej pół roczku!!!! I te włosy!!! Podcinałas mu? znaczy podrównywałaś??
Monice grzywka w oczy wchodzi jak na brzuchu leży... rozważam :
a) obcięcie grzywki
b) kupienie spineczki - tylko czy jej nie zdejmie i nie będzie jej chciała zjeść.......
c) z uporem maniaka zaczesywać na bok, kilka razy dziennie grzebyczkiem plus co chwilę ręką...
Ale Wojtuś jest słodki!!!!! Wygląda na co najmniej pół roczku!!!! I te włosy!!! Podcinałas mu? znaczy podrównywałaś??
Monice grzywka w oczy wchodzi jak na brzuchu leży... rozważam :
a) obcięcie grzywki
b) kupienie spineczki - tylko czy jej nie zdejmie i nie będzie jej chciała zjeść.......
c) z uporem maniaka zaczesywać na bok, kilka razy dziennie grzebyczkiem plus co chwilę ręką...
Ostatnia edycja:
Nie podcinałam chociaż często się mnie ludzie pytają czy grzyweczkę wyrównywałam ja na Twoim miejscu spinałabym spineczką albo robiła kucyczka (palmę). gdyby Wojtek był dziewczynką to...czuje, że miałabym już tysiąc spineczek i gumeczek
reklama