reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
kasia.natka
Fanka BB :)
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
widzę, że można tu komentować fotki:-)
Dzieciaki są świetne!! wszystkie się bardzo zmieniły i są przekochane!!
A to moja niuńka:
Zobacz załącznik 497382Zobacz załącznik 497383Zobacz załącznik 497384Zobacz załącznik 497385Zobacz załącznik 497386
Munka- rety jakie nasze córeczki podobne. Szczególnie w opasce, spojrzalam i myslalam, ze to moj skarbek hahaha.
Wszystkie maluszki cudne
alijenka
Mamcia Nataszki :))
A ja nie wiem o co chodzi bo ciągle mi wszyscy mówią że moje dziecko takie duże i grube !!!
Tylko że ja nie mam wózka z gondolą tylko taka wkładka, w która mała już się nie mieści i może dlatego tak mówią.
Przecież ona normalnie waży 6kg i zakładam jej ciuszki 62 - 68 ( te 68 to tylko śpiochy najczęściej )
Tylko że ja nie mam wózka z gondolą tylko taka wkładka, w która mała już się nie mieści i może dlatego tak mówią.
Przecież ona normalnie waży 6kg i zakładam jej ciuszki 62 - 68 ( te 68 to tylko śpiochy najczęściej )
agaundpestka
Fanka BB :)
Nie słuchaj ludzi, bo ja czesto słysze ojej jak on chudzinaA ja nie wiem o co chodzi bo ciągle mi wszyscy mówią że moje dziecko takie duże i grube !!!
malinka5252
Zaciekawiona BB
reklama
Dziewczyny super zdjęcia, super dzieciaczki
każde inne a każde takie cudowne:-)
Zdjęcia z chrzcin świetne
alijenka tylko czasem nie przejmuj się tym co mówią ludzie;-)
moj jest pulpecikiem i nie przeszadza mi to, więcej ciałka do kochania
A oto i On, oj gdyby była to dziewczynka, to na pewno by miala dzień w dzień inną fryzurkę
każde inne a każde takie cudowne:-)
Zdjęcia z chrzcin świetne
alijenka tylko czasem nie przejmuj się tym co mówią ludzie;-)
moj jest pulpecikiem i nie przeszadza mi to, więcej ciałka do kochania
A oto i On, oj gdyby była to dziewczynka, to na pewno by miala dzień w dzień inną fryzurkę
Załączniki