reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

reklama
Piotrus Pan smiejacy sie do zabawek w lezaczku/bujaczku ;)

DSC07090.jpg

Katrina, Alinka śliczna dziewczynka! A Kuba powazny juz facet! I nasi chłopcy chyba obaj z 4.06 :)

Młodak mój syn bije się po buzi non stop:sorry: ostatnio wsadził sobie palucha do oka i przez 2 dni miał wylew w oku:szok: Najchętniej bym mu te ręce związywała to by sobie krzywdy nie mógł zrobić. A Szymek widzę uśmiech ma od ucha do ucha. Słodki:tak:

Hatszept, Młodak - ale cudne uśmiechu swoich dzieciaczków uchwyciliście :D

Moja co prawda dużo młodsza bo o miesiąc, ale też już się cudownie śmieje i w dodatku co chwilę :D

Katrina - nie boisz się tak na stole stawiać bujaczka? Ja bym się bała, że starsze mi trąci i spadnie ...

Młodak mój syn bije się po buzi non stop:sorry: ostatnio wsadził sobie palucha do oka i przez 2 dni miał wylew w oku:szok: Najchętniej bym mu te ręce związywała to by sobie krzywdy nie mógł zrobić. A Szymek widzę uśmiech ma od ucha do ucha. Słodki:tak:

No Szymek też często się tak zdziela po twarzy, ale pierwszy raz zrobił to tak mocno, że było słychać huk i aż się rozpłakał. Normalnie 15 minut go uspakajałam.
On tak mocna maha kończynami, że bardzo często ma twarz podrapaną bo nie zawsze zdąże mu obciąć paznokcie, a rosną mu one w zastraszającym tempie. Dzisiaj ma krwawą krechę na czole :szok:.

reklama
Młodak, hatszept genialne uśmiechy :-) Młodak nie mogę z Szymka boksera :-D

Katrina Kubuś słodki i wydaje się że leżaczek mu pasuje, bo bardzo spokojny, Sunshine młoda pięknie trzyma główkę i ma słodkie różowe śpioszki :sorry:

Carla to pierwsze zdjęcie jest genialne - przypomina mi fotkę dziecka w łonie matki :happy:

Do góry