reklama
MsMickey
Fanka BB :)
gkvip2505
MsMickey
No to rozdarcie faktycznie pełne Może wolałaby, żeby daddy jeździł czymś innym
Za to spacerkowo... spokój.
Ślicznota
Za to spacerkowo... spokój.
Ślicznota
gosikkk
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Gkvip ona płacze, że jej zdjęcie robisz a ona taka nieuczesana;-) Genialne zdjęcie
Ms Mickey Gosia sliczna
Gosikk Misiek pięknie trzyma głowę. Mój Julek dopiero od niedawna tak trzyma
Jak patrzę na te wasze pociechy to mi się mój jakiś taki grubiutki wydaje:
jego ulubione zajęcie wpatrywanie się w siebie w lusterku
Ms Mickey Gosia sliczna
Gosikk Misiek pięknie trzyma głowę. Mój Julek dopiero od niedawna tak trzyma
Jak patrzę na te wasze pociechy to mi się mój jakiś taki grubiutki wydaje:
jego ulubione zajęcie wpatrywanie się w siebie w lusterku
Załączniki
MsMickey
Pamka i tak mu już zostanie:-)
Misiek silacz z tą głową gratki :-):-)
Misiek silacz z tą głową gratki :-):-)
kasia.natka
Pamka super zdjęcie z tym lustrem a jakie wałeczki na nóziach słodkie :-)
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Ale cudne macie dzieciaczki!!!
Asik. Lila jaka czarnulka! i jaką ma fryzurkę, jak moja tylko czarną ;D a powiedz, jakie on a ma teraz oczka? Masz może jakieś zdjęcie, gdzie widać ich kolor? ;P tak wiem, mam fioła na tym punkcie, tak bym bardzo chciała, żeby Monisia miała brązowe oczka po mamusi, a zapowiadają się raczej jasne po tatusiu znów....
A główkę ślicznie już Wasze maluchy podnoszą, moja tak nie podnosi... Za to przy pionowym trzymaniu jej na rękach pięknie sama główkę trzyma. Moja tak główkę podnosi na razie:
za to uśmiecha się już do mnie za każdym razem jak z nią "gadam" i do brata się uśmiech ano i do tatusia też Szymek dłuuugo się nie uśmiechał świadomie, chyba do prawie 2 m-cy życia. Nie wiem na ile wpływ miało to, ze się urodził w 36 tc...
Asik. Lila jaka czarnulka! i jaką ma fryzurkę, jak moja tylko czarną ;D a powiedz, jakie on a ma teraz oczka? Masz może jakieś zdjęcie, gdzie widać ich kolor? ;P tak wiem, mam fioła na tym punkcie, tak bym bardzo chciała, żeby Monisia miała brązowe oczka po mamusi, a zapowiadają się raczej jasne po tatusiu znów....
A główkę ślicznie już Wasze maluchy podnoszą, moja tak nie podnosi... Za to przy pionowym trzymaniu jej na rękach pięknie sama główkę trzyma. Moja tak główkę podnosi na razie:
za to uśmiecha się już do mnie za każdym razem jak z nią "gadam" i do brata się uśmiech ano i do tatusia też Szymek dłuuugo się nie uśmiechał świadomie, chyba do prawie 2 m-cy życia. Nie wiem na ile wpływ miało to, ze się urodził w 36 tc...