reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria czerwcowych maluszków

DSC_1175.jpgzdjecie (2).jpga to my:)

reklama
Gosikkk, ale pięknie główkę trzyma! I takie bardzo rozumne spojrzenie!

MsMickey, Gosia przesłodka!

GKvip, Mia cudna! Fajne ubranka, a swiadomy usmiech pojawi sie juz za chwile! U nas tak chyba w 7-8 tygodniu :)

Gkvip ona płacze, że jej zdjęcie robisz a ona taka nieuczesana;-) Genialne zdjęcie:tak:

Ms Mickey Gosia sliczna:tak:
Gosikk Misiek pięknie trzyma głowę. Mój Julek dopiero od niedawna tak trzyma:szok::szok:

Jak patrzę na te wasze pociechy to mi się mój jakiś taki grubiutki wydaje:

P1080497.jpg jego ulubione zajęcie wpatrywanie się w siebie w lusterku :tak:

Załączniki

• P1080497.jpg
    P1080497.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Ale cudne macie dzieciaczki!!!

Asik. Lila jaka czarnulka! i jaką ma fryzurkę, jak moja tylko czarną ;D a powiedz, jakie on a ma teraz oczka? Masz może jakieś zdjęcie, gdzie widać ich kolor? ;P tak wiem, mam fioła na tym punkcie, tak bym bardzo chciała, żeby Monisia miała brązowe oczka po mamusi, a zapowiadają się raczej jasne po tatusiu znów....

A główkę ślicznie już Wasze maluchy podnoszą, moja tak nie podnosi... Za to przy pionowym trzymaniu jej na rękach pięknie sama główkę trzyma. Moja tak główkę podnosi na razie:
DSCF0084.jpgDSCF0120.jpg
za to uśmiecha się już do mnie za każdym razem jak z nią "gadam" i do brata się uśmiech ano i do tatusia też :) Szymek dłuuugo się nie uśmiechał świadomie, chyba do prawie 2 m-cy życia. Nie wiem na ile wpływ miało to, ze się urodził w 36 tc...

Do góry