reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mąż znów mnie wyśmiał jak powiedziałam, że chcę zdjęcie brzucha;) więc na pocieszenie dla wszystkich, które wciąż czekają na krągłości:)
Jestem zaprzeczeniem mitu, że w drugiej ciąży widać szybciej:) czyli początek 18 tygodnia;)

18tc.jpg

reklama
o jaa przecież to jest płaski brzusio :) Pewnie należysz do szczuplutkich osób. Jedno jest pewne, o nadmiar kg nie będziesz narzekać :)

o jaa przecież to jest płaski brzusio :) Pewnie należysz do szczuplutkich osób. Jedno jest pewne, o nadmiar kg nie będziesz narzekać :)

Haha, z Olką stanęło na +16. Teraz mam identyczny przyrost jak wtedy:) ale się łudzę, że może na 12-13 się zatrzyma;)

Hej dziewczyny, ładne te wasze brzuszki, gratuluję ;) Ja też mam termin na październik i już zaczyna mi coś widać tylko mam wrażenie, że większość to tylko tłuszczyk bo łakomczuch ze mnie straszny.

Ostatnia edycja:
Ojej toć chudzinka z Ciebie :) ja przy Tobie jak hipopotam wyglądam a jestem właściwie prawie w tym samym tygodniu co Ty.

Ojej toć chudzinka z Ciebie :) ja przy Tobie jak hipopotam wyglądam a jestem właściwie prawie w tym samym tygodniu co Ty.

Jaki hipopotam bez przesady :) Wdać z tymi brzuchami to jest różnie. Moja siostra do połowy ciąży nie miała prawie nic a potem nagle w 2 tygodnie wypaliło i pojawił się wielki brzuch. Możliwe, że ja będę miała podobnie i cię jeszcze dogonię ;);)

mój brzusio 12tc jestem w 15tym tc ale nie mam zdjecia postaram się zgrać;)

Załączniki

• 12tydzień.jpg
    12tydzień.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 54
Śliczne macie dziewczyny te brzuszki. Ja jakoś nadal się wstydzę umieścić tutaj zdjęcie swojego :)

reklama
jaarazem.jpg

to moje wybrzuszenie, wpadłam na pomysł jak w końcu sobie fotkę normalną pstryknąć:-D zdjęcie zrobione dzisiaj:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry