reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
super! podobają mi się bardzo brzuszki takich szczupłych osób :)

reklama
IMG00012-20100506-1432.jpg

A to moj :) 16 tydzien :) Ale bardziej jak ciazowy brzuszek przypomina mi wypchniete, dotychczas ukrywane pod bluzka faldy tluszczyku :D

Ahh że w sensie sama drapałaś :D Ja myślałam, że masz kotka w domu czy coś :)

Mnie też ciągle swędzi, to znaczy, że rośnie :) Smaruj, żeby suchy nie był.

czesc dziewczynki :) Slicznie rosniecie Malo bywam u was ale tez sie chce pochwalic.cykne fotke i jutro wkleje.nie wygladam gorzej od was ;) dobrej nocki

reklama
chociaz ja u siebie brzuchol juz widze od jakiegos czasu, od ponad tygodnia nie dopinam spodni, to wszyscy dookola mowili, ze jeszcze ciazy nie widac.
A wczoraj, jak maszerowalam przez sklep, minely mnie dwie dziewczyny i skomentowaly"jejku, wszedzie tyle kobiet w ciazy! "
Ha, czyli moge juz oficjalnie oswiadczyc , ze brzuchol ciazowy juz mam! Jak mnie natchnie, zrobir fotke i wstawie.
Niestety, wraz z brzuchem zaczely rosnac boczki i kuper:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry