- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
iwcia1234
Natalka jest juz z nami:*
super brzuszki i bez rozstepow.... zazdroszcze.
sugar_and_spice
matka Króla
A ja wczoraj doszłam do wniosku, że najwyższy czas na jakąś sesję, bo tak się zbieram i w końcu przyjdzie październik... a ja mam tylko cotygodniową relację przyrostową, zero artyzmu ;-) Pozdrawiam.
kahaaa
Fanka BB :)
sugar_and_spice a gdzie ta fotka????
antenka86z
Aktywna w BB
ja kreski tez nie mam i synuś bedzie
za to mam dużo rozstępów zazdroszcze wam tych śluicznych "czystych" brzuszków:-(
za to mam dużo rozstępów zazdroszcze wam tych śluicznych "czystych" brzuszków:-(
monia140190
Efa sliczny brzuszek :-)
margerrita
Efa
monia140190, margerrita, dziękuję :-*
margerrita, nie martw się rozstępami, to już końcówka, chyba nie zaczną się jak szalone rozmnażać . Mam nadzieję! A brzusio super.
margerrita, nie martw się rozstępami, to już końcówka, chyba nie zaczną się jak szalone rozmnażać . Mam nadzieję! A brzusio super.
reklama
Dziewczyny brzusie macie śliczne takie okraglutkie i widać ,że ktoś tam jest . Ja uwielbiam brzuszki w ciąży one są takie slodkie .
Jeśli chodzi o kreske , to ja nie mam a dziewczynka w brzuszku. A rok temu moja przyjaciólka urodziła chłopca ,a kreske miała długaśną i ciemną wiec w to nie wierze . Miłego
Jeśli chodzi o kreske , to ja nie mam a dziewczynka w brzuszku. A rok temu moja przyjaciólka urodziła chłopca ,a kreske miała długaśną i ciemną wiec w to nie wierze . Miłego
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: