reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monia brzuszek masz duży ale on Ci idzie zupełnie do przodu. Także super zgrabnie wygląda! Nic na boki Ci nie poszło także tylko pogratulować :)

Sivle i moriam nasze chudzinki, w udka i tyłek nic tylko brzusie urosły! Wszystkie są piękne.

reklama
ha, a ja dzisiaj znow pochwale sie brzuszkiem, bo w ostatnim tygodniu nabral tempa w rosnieciu.:-)
I na dzien dzisiejszy wygladamy tak:

Załączniki

• 33tc.jpg
    33tc.jpg
    7,9 KB · Wyświetleń: 78
hihi, moriam, taki szczuplutki i zgrabniutki, a Ty go jeszcze tak próbujesz wypinać, zamiast się chwalić, że ekstra wyglądasz ;-). Ale i tak widać, że tak jest.

Ja też mam już co dźwigać. Brzuchol pokaźny, sporo większy niż w pierwszej ciąży - wstawiam do porównania na tym samym etapie pierwsza ciąża i obecnie...

34-35 ola.jpg34-35 alicja.jpg
pencil.png

reklama
SylwiaZG faktycznie brzucho większe ale jakie śliczne :) Z kształtu Twojego brzuszka powinien być chłopaczek zgodnie z przesądami. Ale to się nie sprawdza. Ja mam w brzusiu Bartusia a brzucho takie okrągłe a nie spiczaste.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry