reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mi lekarz pozwolił, ale tylko na stacjonarnym jeździć, ponieważ na normalnym nie tyle o wstrząs co upadek trzeba uważać. Ja wolę nie ryzykować, niby człowiek się nie przewraca na rowerze, ale kusić losu niema co.

A ja mam przezwisko WIELORYBEK:( kurcze tak mi brzuszek urósł:)

Ostatnia edycja:
Fakt, mi tez zarowno lek jak i polozna powiedzieli, ze jako tako nie ma przeciwwskazan do jazdy na rowerze jesli tylko nic nie boli i wszsytko jest ok (tutaj jednak zaczynam czuc cos w miednicy wiec juz zaczynam myslec o porzucenia dwoch kolek - ale to jak corcia przedkole skonczy ;)), ale wlasnie o upadki chodzi.... A ja nie majac samochodu, tutaj w miescinie komunikacja miejska do du.... wiec na rowerku do przedszkola corcie woze i po jakies male zakupki jezdze ;)
Ale we Wloszech jest inna kultura jazdy na rowerze, owszem sa i debile co by cie do rowu wepchneli, ale z reguly sa ok, a ja i tak nie chcac ryzykowac jezdze po chodnikach lub po sciezkach rowerowych ;) powolutku :D

Ten brzusio to mi tak od 2 tygodni urosl, ze sama sie zdziwilam :p

jaibrzuch.jpg
WIELORYBEK Ja;) w 25 tygodniu:)

fasolkaania Ty wielorybek??całkiem dobrze wyglądasz:)Ja to się martwię bo pod koniec lipca idę na wesele i chciałabym jako tako wyglądać a brzuch z każdym tygodniem coraz większy, no i wogóle zaczyna się powtórka z pierwszej ciąży(a myślałam że tego uniknę)czyli zaczyna się zbierać woda i zaczynam puchnąć-w pierwszej ciąży pod koniec ważyłam 75kg przy wzroscie 160cm, dodam że przed pierwszą ciążą ważyłam 47kg...zeszłam do 50kg a teraz to nie wiem na ilu się skończy:/

Fasolkaania wyglądasz cudnie ! Ciąża Ci służy i brzusio taki w sam raz stworzony dla Ciebie

reklama
fasolkaania- jaki wielorybek!? Przeciez ty zgrabna babka jestes:)

oj kobitki, jakie wy kokieciary jestescie- najpier naopowiadacie , ze grube , brzydkie i wielkie jestescie, a potem TAKIE zdjecia wstawiacie;-)
albo wiec zdjecia nie wasze, albo lustra w domu popsute:-)

a oto znow moj brzuszek-23 tc- poranna sesja z okazji wizyty u lekarza. a w srodku moj maly skarbek:)

Załączniki

• 23tydz.jpg
    23tydz.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 64
  • 23t0d.jpg
    23t0d.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 60
Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry