- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
fasolkaania
Fanka BB :)
Mi lekarz pozwolił, ale tylko na stacjonarnym jeździć, ponieważ na normalnym nie tyle o wstrząs co upadek trzeba uważać. Ja wolę nie ryzykować, niby człowiek się nie przewraca na rowerze, ale kusić losu niema co.
A ja mam przezwisko WIELORYBEK kurcze tak mi brzuszek urósł
A ja mam przezwisko WIELORYBEK kurcze tak mi brzuszek urósł
Ostatnia edycja:
joanna0984
Zaciekawiona BB
Fakt, mi tez zarowno lek jak i polozna powiedzieli, ze jako tako nie ma przeciwwskazan do jazdy na rowerze jesli tylko nic nie boli i wszsytko jest ok (tutaj jednak zaczynam czuc cos w miednicy wiec juz zaczynam myslec o porzucenia dwoch kolek - ale to jak corcia przedkole skonczy ), ale wlasnie o upadki chodzi.... A ja nie majac samochodu, tutaj w miescinie komunikacja miejska do du.... wiec na rowerku do przedszkola corcie woze i po jakies male zakupki jezdze
Ale we Wloszech jest inna kultura jazdy na rowerze, owszem sa i debile co by cie do rowu wepchneli, ale z reguly sa ok, a ja i tak nie chcac ryzykowac jezdze po chodnikach lub po sciezkach rowerowych powolutku
Ten brzusio to mi tak od 2 tygodni urosl, ze sama sie zdziwilam
Ale we Wloszech jest inna kultura jazdy na rowerze, owszem sa i debile co by cie do rowu wepchneli, ale z reguly sa ok, a ja i tak nie chcac ryzykowac jezdze po chodnikach lub po sciezkach rowerowych powolutku
Ten brzusio to mi tak od 2 tygodni urosl, ze sama sie zdziwilam
fasolkaania
Nina6x
fasolkaania Ty wielorybek??całkiem dobrze wyglądaszJa to się martwię bo pod koniec lipca idę na wesele i chciałabym jako tako wyglądać a brzuch z każdym tygodniem coraz większy, no i wogóle zaczyna się powtórka z pierwszej ciąży(a myślałam że tego uniknę)czyli zaczyna się zbierać woda i zaczynam puchnąć-w pierwszej ciąży pod koniec ważyłam 75kg przy wzroscie 160cm, dodam że przed pierwszą ciążą ważyłam 47kg...zeszłam do 50kg a teraz to nie wiem na ilu się skończy:/
dorisday2512
Fasolka... co Ty za bzdury piszesz. Laska jestes , a brzusio masz super-zgrabny.
reklama
fasolkaania- jaki wielorybek!? Przeciez ty zgrabna babka jestes
oj kobitki, jakie wy kokieciary jestescie- najpier naopowiadacie , ze grube , brzydkie i wielkie jestescie, a potem TAKIE zdjecia wstawiacie;-)
albo wiec zdjecia nie wasze, albo lustra w domu popsute:-)
a oto znow moj brzuszek-23 tc- poranna sesja z okazji wizyty u lekarza. a w srodku moj maly skarbek
oj kobitki, jakie wy kokieciary jestescie- najpier naopowiadacie , ze grube , brzydkie i wielkie jestescie, a potem TAKIE zdjecia wstawiacie;-)
albo wiec zdjecia nie wasze, albo lustra w domu popsute:-)
a oto znow moj brzuszek-23 tc- poranna sesja z okazji wizyty u lekarza. a w srodku moj maly skarbek
Załączniki
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: