reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moriam - brzuszek masz malutki, jak dla mnie to prawie płaski. Ale to dobrze, widać, że masz mocne mięśnie brzucha :)

U mnie w Mielcu dzisiaj po prostu nie dało się wytrzymać, upał straszny.
w tej tunice brzuchola nawet nie widać z przodu :D

Miesnie brzucha rzeczywiscie mam mocne. W koncu nie wypada inaczej, od lat jestem instruktorem fitness:) Tym trudniej przyzwyczaic sie do brzucholka, ktorego wczesniej nie mialam. Ale ciesze sie z kazdego nowego centymetru-choc nie ukrywam, ze tych dodatkowych centymetrow, ktore pojawily sie na biodrach i udach nie znosze:p

sivle- a Tobie chyba tylko brzusio rosnie:) bardzo zgrabniutko:) pozazdroscic.

a to my w 21 tygodniu, z obwodem 80cm w pepku- nie zmienil sie od zeszlego tygodnia:-)
Zdjęcie0760.jpg

Jenki jak ten czas leci!!! Niedwno robilam test a tu juz brzuchol wielki ... Nawet jak na forum patrze to wskakuje juz listopad grudzien styczen... i konca niewidac... Na poczattku czas lecial wolno ale teraz to az sie dziwie ze to juz 24 tydzien!.
Moja fotka.

Załączniki

• CIMG1397.jpg
    CIMG1397.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 77
  • brzuch.JPG
    brzuch.JPG
    62,7 KB · Wyświetleń: 56
Dziewczynki Wasze brzuszki są takie piękne :). I Wy jesteście takie chudziutkie :) jak Wy to robicie ?U mnie już uda wielkie ,ręce tak samo i brzusio to wiadomo . Jeśli chodzi o golenie to daje rade i widze ,ale muszę sie nachylać na boki,a mam spokój na 6 tygodni ,bo depiluję bikini.French też juz sobie na palcach zrobiłam ... I zobaczymy jak później będzie. Włoski na brzuchu też mam i kolor mają nie zaciekawy :( ,a linea negra jak nie miałam tak nie mam.
Pozdrawiam .

sarisa - moja uda też niestety rozrosły się i to bardzo;( inne rzeczy mnie tak nie martwią, ale zrzucanie z ud to u mnie dramat:( więc doskonale Cię rozumiem..
nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie french na stopach nawet do 4 tyg się trzyma, więc za dużo gimnastykować się nie trzeba;)
Linia na brzuchu też jeszcze niewidoczna, a już mi się wydawało, że się wybarwia. Z córka miałam wyraźną przez cały brzuch, tylko nie pamiętam od kiedy, chyba jednak ciut później. Musze popatrzeć po zdjęciach.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry