- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moriam - brzuszek masz malutki, jak dla mnie to prawie płaski. Ale to dobrze, widać, że masz mocne mięśnie brzucha
U mnie w Mielcu dzisiaj po prostu nie dało się wytrzymać, upał straszny.
w tej tunice brzuchola nawet nie widać z przodu
Miesnie brzucha rzeczywiscie mam mocne. W koncu nie wypada inaczej, od lat jestem instruktorem fitness Tym trudniej przyzwyczaic sie do brzucholka, ktorego wczesniej nie mialam. Ale ciesze sie z kazdego nowego centymetru-choc nie ukrywam, ze tych dodatkowych centymetrow, ktore pojawily sie na biodrach i udach nie znosze
sivle- a Tobie chyba tylko brzusio rosnie bardzo zgrabniutko pozazdroscic.
monia140190
Fanka BB :)
Śliczne Brzuszki :-);-)
SylwiaZG
Jenki jak ten czas leci!!! Niedwno robilam test a tu juz brzuchol wielki ... Nawet jak na forum patrze to wskakuje juz listopad grudzien styczen... i konca niewidac... Na poczattku czas lecial wolno ale teraz to az sie dziwie ze to juz 24 tydzien!.
Moja fotka.
Moja fotka.
Załączniki
Dziewczynki Wasze brzuszki są takie piękne . I Wy jesteście takie chudziutkie jak Wy to robicie ?U mnie już uda wielkie ,ręce tak samo i brzusio to wiadomo . Jeśli chodzi o golenie to daje rade i widze ,ale muszę sie nachylać na boki,a mam spokój na 6 tygodni ,bo depiluję bikini.French też juz sobie na palcach zrobiłam ... I zobaczymy jak później będzie. Włoski na brzuchu też mam i kolor mają nie zaciekawy ,a linea negra jak nie miałam tak nie mam.
Pozdrawiam .
Pozdrawiam .
SylwiaZG
sarisa - moja uda też niestety rozrosły się i to bardzo;( inne rzeczy mnie tak nie martwią, ale zrzucanie z ud to u mnie dramat więc doskonale Cię rozumiem..
nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie french na stopach nawet do 4 tyg się trzyma, więc za dużo gimnastykować się nie trzeba
Linia na brzuchu też jeszcze niewidoczna, a już mi się wydawało, że się wybarwia. Z córka miałam wyraźną przez cały brzuch, tylko nie pamiętam od kiedy, chyba jednak ciut później. Musze popatrzeć po zdjęciach.
nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie french na stopach nawet do 4 tyg się trzyma, więc za dużo gimnastykować się nie trzeba
Linia na brzuchu też jeszcze niewidoczna, a już mi się wydawało, że się wybarwia. Z córka miałam wyraźną przez cały brzuch, tylko nie pamiętam od kiedy, chyba jednak ciut później. Musze popatrzeć po zdjęciach.
reklama
fasolkaania
Urocze brzuszki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: