reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Dużo osób mi mówiło, że brzuch najczęściej wyskakuje w 5 miesiącu i to z dnia na dzień, szczególnie u pierworódek. Jeszcze będziemy na te brzuchy narzekać.:tak:
Masz racje, nawet u siebie widze, ze cos zaczyna sie dziac. Najbardziej to po ciuchach, po koszulkach ktore sa coraz bardziej opiete na brzuchu.:-)

Ale jak juz wczesniej gdzies pisalam moj brzuch to taki rozlazly jest, i tez wygladam jakbym po prostu przytyla.
Z moja waga bylo w miare stabilnie przez tez pierwsze 3 miesiace przytylam 2 kg, a teraz ostatni tydzien az caly 1 kg.
A jakos wiecej nie jem, wiec pewnie dzidzia rosnie. Mysle, ze jeszcze gora miesiac i wszystkie juz bedziemy konkretnie brzuchate. :tak::-)

reklama
śliczne brzuszki :-) a ja dzisiaj poszukam cos w szafie czy mam jakas fajna bluzke co sie na ciazowa nadaje to tez powyszywam ale chyba to haslo "wychodze na wiosne " co jedna z was pisala bo misie spodobalo bardzo ;-) ide buszowac po szafach :-)

To my. Ja, synuś i nowy fryz... :-D

Załączniki

• f.jpg
    f.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Do góry