reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

dziewczyny brzuszki już macie niczego sobie, suuuuuper są:tak:

Kamika ale masz talent, kurcze też bym tak chciała, ale ja mam problem z przyszyciem guzika:-p, więc zostają mi gotowce.

Marti bluzeczka super, no brzuszek też oczywiscie,tylko mam radę, pierz ją ręcznie w letniej wodzie. Kupela tegoroczna majówka, tez taką miała (właśnie na tej stronie zakupiona) i skurczyła jej się o dwa rozmiary:-(. Nawet teraz po ciaży jest na nią przyciasnawa.

ja z takich bajeranckich bluzek mam z hasełkiem "WYCHODZĘ NA WIOSNĘ"

reklama
wow kamika, swietny pomysł i jak bardzo udany! :-)
gratuluję :tak:

ostatnio wyszywałam w podstawówce... zielony napis na bluzce: "nienawidzę Magdy P" bo mi ówczesnego bojfrenda ukradła :-p

teraz jestem za leniwa :sorry:

wow kamika, swietny pomysł i jak bardzo udany! :-)
gratuluję :tak:

ostatnio wyszywałam w podstawówce... zielony napis na bluzce: "nienawidzę Magdy P" bo mi ówczesnego bojfrenda ukradła :-p

teraz jestem za leniwa :sorry:

Alez się usmiałam :D
A pomysł z wyszywaniem swietny. Pod warunkiem, że się ma dwie prawe łapki do szycia :-D

ale macie swietne pomysly dziewczyny :-) pozwolicie ze ja tez nieco zgapie i zrobie tez sobie taka bluzeczke :-)
:tak::tak:jasne kochana do dziela i wklejamy tutaj nasze arcydziela :)
Ja musze szybko zakupic pare bluzek i tez bede robic choc jedna brazowa juz znalazlam tez nowa choc nie obcisla jak tamta ale brazowa i na niej wyszyje dwa buciki lub dwie lozki :) ja zwory tez zgapiam i jakos wyszlo :)
Kazda z nas to potrafi trzeba tylko wziasc nitke igle i jazda ;-);-):tak::tak:
Moze jeszcze dzisiaj zabiore sie za ta kolejna :tak:a jak nie to jakos w tygodniu jak przyjdzie malarz to z nudow bede siedziec i czekac az skonczy i bede tworzyc :tak:

o kurcze, kamikaa, podziwniam zapał :tak:
no ale jesli coś tak pięknie wychodzi, to sama przyjemność z pracy! :-)

dziewczyny brzuszki już macie niczego sobie, suuuuuper są:tak:

Kamika ale masz talent, kurcze też bym tak chciała, ale ja mam problem z przyszyciem guzika:-p, więc zostają mi gotowce.

Marti bluzeczka super, no brzuszek też oczywiscie,tylko mam radę, pierz ją ręcznie w letniej wodzie. Kupela tegoroczna majówka, tez taką miała (właśnie na tej stronie zakupiona) i skurczyła jej się o dwa rozmiary:-(. Nawet teraz po ciaży jest na nią przyciasnawa.

ja z takich bajeranckich bluzek mam z hasełkiem "WYCHODZĘ NA WIOSNĘ"
Dzięki za radę, będę prała ręcznie:)

KAMIKAA-super ta Twoja bluzeczka:-)bardzo mi się podoba, może tez spróbuję-chociaż raczej szyć nie umie....
Chciałabym taką z napisem-SKARB MAMUSI:-)

Mialam kupic sobie taki pas ciazowy alevnie ma brazowych a onnego nie chce dlatego postanowilam sobie takie nozki na bluzce wyszyc :)

Jasne fajowo miec orginalne ale jak oni za sama przesylke 60 zl bo to za granice to ja dzieki ,lepiej za te siano cos dzidzi kupie :) wlasnie pije kawe taka bardziej mleko z kawa i dzidzi chyba smakuje bo mnie tam smyra hi hi hi
http://www.mamaok.pl/ciazowy-blyszczace-stopki-kolorze-czarnym-p-98.html

KAMIKAA-super ta Twoja bluzeczka:-)bardzo mi się podoba, może tez spróbuję-chociaż raczej szyć nie umie....
Chciałabym taką z napisem-SKARB MAMUSI:-)
Swietny pomysl :) ja tez bym taka chciala ale jak napisze po naszemu to nikt tutaj nie bedzie wiedzial o co chodzi :tak:dlatego pozostane przy wzorkach :tak:a tobie proponuje i ja tez tak bede robic ze najpierw na bluzce kreda zrobie malunek jako pomoc bo bedzie wtedy latwiej wyszywac :) i gotowe musze kupic krede biala jutro lub cos podobnego co potem w praniu zejdzie ;-)

reklama
Mialam kupic sobie taki pas ciazowy alevnie ma brazowych a onnego nie chce dlatego postanowilam sobie takie nozki na bluzce wyszyc :)

Jasne fajowo miec orginalne ale jak oni za sama przesylke 60 zl bo to za granice to ja dzieki ,lepiej za te siano cos dzidzi kupie :) wlasnie pije kawe taka bardziej mleko z kawa i dzidzi chyba smakuje bo mnie tam smyra hi hi hi
http://www.mamaok.pl/ciazowy-blyszczace-stopki-kolorze-czarnym-p-98.html
a ja właśnie zamówiłam sobie pas ciążowy z nózkami i rączkami:)nice:)
Czekam na przesyłke....

Do góry