reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

A to mój brzuszek w 5 misiącu, na którym niewiele się dzieje. Oprócz tego, że wyglądam jakbym była gruba, a to wszystko przez moje super extra domowe spodnie, które są cieplutkie i taaaakie wielkie, że spokojnie posłuża mi do końca ciąży bez względu na to jaka duża naprawde się zrobię :-D
brz.jpg

reklama
;-):tak:
A to mój brzuszek w 5 misiącu, na którym niewiele się dzieje. Oprócz tego, że wyglądam jakbym była gruba, a to wszystko przez moje super extra domowe spodnie, które są cieplutkie i taaaakie wielkie, że spokojnie posłuża mi do końca ciąży bez względu na to jaka duża naprawde się zrobię :-D
Zobacz załącznik 168347
;-):tak:kochana brzusio juz widoczny moze mniejszy niz dziewczyn ale to nic nie znaczy my wszystkie staniemy w miejscu a twoj wyskoczy ze sama potem sie bedziesz dziwic :tak:i nazekac ze kregloslop boliiiiiiiii ;-):tak:i jaki slodki ciuszek :tak:

Zobacz załącznik 168347
E tam gruba nie jesteś nie przesadzaj:)
A brzusio ładniusi:)

Zobacz załącznik 168347

gruba?? :-)
ja myślałam, że u mnie nie widać nic w 4 miesiącu, ale jak patrzę na Ciebie, to WIDAĆ :-)

A to moja 2 bluzeczka i nozkami :) troszke nie tak jak bym chciala ale co tam za darmo :) a jutro kupie cekinki i bedzie sie swiecilo :)

Zobacz załącznik 168347

Dużo osób mi mówiło, że brzuch najczęściej wyskakuje w 5 miesiącu i to z dnia na dzień, szczególnie u pierworódek. Jeszcze będziemy na te brzuchy narzekać.:tak:

Ja wyglądam jakbym przytyła i tłuszczyk się na brzuchu odłożył:wściekła/y:, w dodatku rodzinka mi to wypomina, mimo, że wszyscy wiedzą, że jestem w ciąży:crazy:
Przytyłam 2kg, chyba mieszczę się w normie:confused:
Na szczęście mężusiowi się podoba, jedynie on mi mówi że mam brzuszek ciążowy;-)

reklama
Do góry