reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

A to mój brzuszek w 5 misiącu, na którym niewiele się dzieje. Oprócz tego, że wyglądam jakbym była gruba, a to wszystko przez moje super extra domowe spodnie, które są cieplutkie i taaaakie wielkie, że spokojnie posłuża mi do końca ciąży bez względu na to jaka duża naprawde się zrobię :-D
brz.jpg

reklama
;-):tak:
A to mój brzuszek w 5 misiącu, na którym niewiele się dzieje. Oprócz tego, że wyglądam jakbym była gruba, a to wszystko przez moje super extra domowe spodnie, które są cieplutkie i taaaakie wielkie, że spokojnie posłuża mi do końca ciąży bez względu na to jaka duża naprawde się zrobię :-D
Zobacz załącznik 168347
;-):tak:kochana brzusio juz widoczny moze mniejszy niz dziewczyn ale to nic nie znaczy my wszystkie staniemy w miejscu a twoj wyskoczy ze sama potem sie bedziesz dziwic :tak:i nazekac ze kregloslop boliiiiiiiii ;-):tak:i jaki slodki ciuszek :tak:

Zobacz załącznik 168347
E tam gruba nie jesteś nie przesadzaj:)
A brzusio ładniusi:)

Zobacz załącznik 168347

gruba?? :-)
ja myślałam, że u mnie nie widać nic w 4 miesiącu, ale jak patrzę na Ciebie, to WIDAĆ :-)

A to moja 2 bluzeczka i nozkami :) troszke nie tak jak bym chciala ale co tam za darmo :) a jutro kupie cekinki i bedzie sie swiecilo :)

Zobacz załącznik 168347

Dużo osób mi mówiło, że brzuch najczęściej wyskakuje w 5 miesiącu i to z dnia na dzień, szczególnie u pierworódek. Jeszcze będziemy na te brzuchy narzekać.:tak:

Ja wyglądam jakbym przytyła i tłuszczyk się na brzuchu odłożył:wściekła/y:, w dodatku rodzinka mi to wypomina, mimo, że wszyscy wiedzą, że jestem w ciąży:crazy:
Przytyłam 2kg, chyba mieszczę się w normie:confused:
Na szczęście mężusiowi się podoba, jedynie on mi mówi że mam brzuszek ciążowy;-)

reklama
Do góry