reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

mcgosia83 przez ten "kurz" nic nie widze :-D Zartowalam kochana :)
Sliczny brzusio :)

Czarnuszka ach tam z tymi rozstepami mi tez juz sie robia po bokach etammmmmmm sa to sa taka nasza natura :)

reklama
Ja dzieki Bogu narazie bez rozstepow pomimo wielkiego brzuchola ale to chyba wlasnie te geny bo w pierwszej ciazy wogole nie smarowalam sie i nic.

mcgosia83 ale super brzusio!!! :))))

u mnie smarowanie się skończyło bo brzuszek twardniał troszkę i mam zakaz masowania, głaskania i smarowania czymkolwiek...

Z Igorkiem też miałam bęben jak talala.:-D:-D ALe zaczął rosnąć dopiero w 5 miesiącu.
Urodził się duży bo miał 4150 i 59 cm.:-)Był największym dzieckiem na oddziale, a ze mną leżała kobitka która urodziła 2 kg córeczkę, to Igor wyglądał przy niej jak trzy miesięczny niemowlak :laugh2::laugh2:
Ale przecież jeszcze większe dzieci się rodzą i to naturalnie, ja miałam CC:tak:

e tam rozstepy ja tak jeczalam jak pokolei wychodza a teraz sobie mysle ze moge je miec nawet na czole zeby tylko dobrze bylo :tak: w ogole u mnie paradoks bo sie nie smarowalam nie bylo pozniej zaczelam sie smarowac i po 3 dniach wyskoczyly pozniej znow przestalam i nie bylo a jak znow zaczelam to znow sie pojawily ... moze to zbieg okolicznosci ale wkurzalo mnie to teraz od poniedzialku zaczne juz smarowac skore oliwka zebyz a te 3-4 miesiace byla gotowa powoli na to kolejne rozciaganie

super brzuszki!!!

a tu moje zdjęcia z 21 tygodnia :

Załączniki

• Zdjęcie184.jpg
    Zdjęcie184.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 46
  • Zdjęcie185.jpg
    Zdjęcie185.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 42
reklama
brzuchy super :-)

az jestem ciekawa czy mi pepek wyjdzie. Dzisiaj skonczylam 23 tydzien i .. jakos stoi w miejscu :-)

no ja jutro skończę 24 tygodnie i narazie pępek jest ok.. tzn nie wyszedł;-) tylko taki się mniejszy zrobił.. Przynajmniej tak mi sie wydaje, ale może to tylko takie złudzenie, że im brzuch większy tym pępek wydaje się mniejszy;-)

Do góry