reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Hehehe, mój był takim egzemplarzem cały czas jak Twój i właśnie z dnia na dzień mi wystrzelił. Jak się kładłam to go nie było,a wstałam z brzucholem gigantem. Przez noc się chyba dziecko mi podniosło, bo rano obwód pępka był o 10cm większy niż dzień wczesniej. Więc wiesz... :-D

u mnie było tak samo :-D aż oczom uwierzyć nie mogłam :-)

reklama
u mnie było tak samo :-D aż oczom uwierzyć nie mogłam :-)
Hmm tylko, że ja już w 26 tygodniu więc się zastanawiam czy tak się twardo trzyma ale w końcu puści czy może będzie mały (tzn oczywiście musi urosnac ale moze nie duzo?) Moja ciocia podobno maleństwo miała do końca więc geny mogą cos z siebie dać ;-) No zobaczymy, myślę, że sprawa się rozwiąże w ciągu najbliższego miesiąca :-D

...to teraz ja i moja sakiewka ze skarbem :D 24tydzień

PS. dziewczyny tylko nie komentujcie mojego zakurzonego lustra...dopiero zbieram się aby posprzątać hahaha :laugh2:

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 61
  • 2.jpg
    2.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 60
  • 3.jpg
    3.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 64
Hmm tylko, że ja już w 26 tygodniu więc się zastanawiam czy tak się twardo trzyma ale w końcu puści czy może będzie mały (tzn oczywiście musi urosnac ale moze nie duzo?) Moja ciocia podobno maleństwo miała do końca więc geny mogą cos z siebie dać ;-) No zobaczymy, myślę, że sprawa się rozwiąże w ciągu najbliższego miesiąca :-D

- kochana mam bardzo duzo koleznek ktore mialy malutkie brzuszki w ciazy i to do samego konca.....sama moja mama przy 4 ciazach chodzila do konca w jeansach a dzieci ponad 3 kilo ( tylko ja niestety wdałam sie w mamy siostre, kupa rozstepow i brzuch jak stą do warszawy) , wiec nastawiaj sie ze moze taki zostac :) tylko dbaj o Niego bardzo sie oliwkuj zeby jak w razie co Ci wyskoczyl to zeby Ci sie nie zrobilo swinstwo typu rozstepy bo na serio pozazdroscic brzuszka

mcgosia83- świetny brzunio!!!! i tez widze ze przy takim rozmiarze brzucholka zero rozstepow!!!:szok:podziwiam

mi przy 1 ciazy wsumie wyszly w 7 miesiacu ale to z nawiazką za wszystkie miesiące

u mnie z rozstępami to jest tak, że w okresie dojrzewania mi wyszły - na zdjęciach ich nie widać bo są już martwe (białe) ale skóre mam rozciągniętą więc pewnie i przez to już nie wyjdą świeże - przynajmniej mam taką nadzieję :-)

Pewnie, ze może Ci zostać taki malutki, wcale nie jest powiedziane, że musi wyskoczyć.
Mój wyskoczył dopiero w tamtym tygodniu, a też już jestem w 26 tyg. A pochodzę z rodzinki, gdzie raczej kobiety miały małe brzuszki. Więc jak widac nie ma na to reguły i to wszystko indywidualna sprawa :tak:

Ja tam brzusio oliwkuję cały czas... Rozstępy mi nie wyskakują, ale pajęczaki po bokach się robią.. NIe wiem czemu, najgorsze, że moja mama ma prpblemy z żylakami, a mnie takie ogromne na nogach wychodzą.. nogi mnie bolą, że nie wiem, ale zeby na brzuchu pajęczaki?

reklama
Do góry