reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
a to znowu moj :))ja to mam chyba najwiekszy hihi

Załączniki

• Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 86
A to dzisiaj na spacerku, brzuszek troche chyba widać:-)
sliczny brzusio i fajowa bluzka ,wlasnie chcialam taka zamowic ale oni zadaja 60 zl za sama przesylke :szok:wiec wzielam nitke i juz nogi i rece mam teraz biore sie za glowe ;-)wzielam nowa koszulke z H&M i zobaczymy co z tego bedzie :tak:jak skoncze wkleje fotke

sliczny brzusio i fajowa bluzka ,wlasnie chcialam taka zamowic ale oni zadaja 60 zl za sama przesylke :szok:wiec wzielam nitke i juz nogi i rece mam teraz biore sie za glowe ;-)wzielam nowa koszulke z H&M i zobaczymy co z tego bedzie :tak:jak skoncze wkleje fotke
No no:-) Koniecznie wklej fotkę;-) Jak wyjdzie bajecznie to możesz rozwinąc własny biznes:D Szycie na zamówienie i może termin porodu dodasz?;-):-)
Hmm.. świetny pomysł z tą igłą i nitka.. może i ja sobie uszyję;-):-)

OTO MOJE DZIELO :)
A swietny pomysl z tym wyszyciem terminu lub imienia :) pomysle o tym musze dokupic pare bluzek i do dziela :)

juz mam pare nowych pomyslow :)
Kupie sobie jeszcze biala ,brazowa i czarna koszulke one sa w H&M po 10 euro i to sa te specjalne ciazowe :) i wyszyje sobie takie swietne nozki :) bobasa na innej smoczek :) a jeszcze na innej date porodu :) jupiiiiiiiiiii ale bede miec zajecie :)

MOJ LUDZIK TROCHE Z BOKU ALE CO TAM SIANKO ZAOSZCZEDZONE :)
Jak kupie koszulki i wyszyje wszystkie 3 to tez wkleje foty :) a w mojej jutro ide do pracy zobaczymy na reakcje ludzi :) bo nie wiem czy wy zauwazylyscie ale duzo ludzi kobiety jak i mezczyzni patrza na brzuszki :) ja wczoraj spacerowalam z M i on tez to zauwazyl :) a teraz na brzuszku bedzie taka usmiechnieta BUZIA :)

reklama
Do góry