reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Molly_anna
Swietny!
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
sliczny brzusio i fajowa bluzka ,wlasnie chcialam taka zamowic ale oni zadaja 60 zl za sama przesylke wiec wzielam nitke i juz nogi i rece mam teraz biore sie za glowe ;-)wzielam nowa koszulke z H&M i zobaczymy co z tego bedzie jak skoncze wkleje fotkeA to dzisiaj na spacerku, brzuszek troche chyba widać:-)
Agniesiak85
sliczny brzusio i fajowa bluzka ,wlasnie chcialam taka zamowic ale oni zadaja 60 zl za sama przesylke wiec wzielam nitke i juz nogi i rece mam teraz biore sie za glowe ;-)wzielam nowa koszulke z H&M i zobaczymy co z tego bedzie jak skoncze wkleje fotke
No no:-) Koniecznie wklej fotkę;-) Jak wyjdzie bajecznie to możesz rozwinąc własny biznes Szycie na zamówienie i może termin porodu dodasz?;-):-)
Hmm.. świetny pomysł z tą igłą i nitka.. może i ja sobie uszyję;-):-)
Hmm.. świetny pomysł z tą igłą i nitka.. może i ja sobie uszyję;-):-)
Agniesiak85
a to znowu moj )ja to mam chyba najwiekszy hihi
Czarnuszka ja też mam taki duży:-) Piękne te brzuszki, normalnie nie mogę się napatrzec:-)
OTO MOJE DZIELO
A swietny pomysl z tym wyszyciem terminu lub imienia pomysle o tym musze dokupic pare bluzek i do dziela
juz mam pare nowych pomyslow
Kupie sobie jeszcze biala ,brazowa i czarna koszulke one sa w H&M po 10 euro i to sa te specjalne ciazowe i wyszyje sobie takie swietne nozki bobasa na innej smoczek a jeszcze na innej date porodu jupiiiiiiiiiii ale bede miec zajecie
A swietny pomysl z tym wyszyciem terminu lub imienia pomysle o tym musze dokupic pare bluzek i do dziela
juz mam pare nowych pomyslow
Kupie sobie jeszcze biala ,brazowa i czarna koszulke one sa w H&M po 10 euro i to sa te specjalne ciazowe i wyszyje sobie takie swietne nozki bobasa na innej smoczek a jeszcze na innej date porodu jupiiiiiiiiiii ale bede miec zajecie
MOJ LUDZIK TROCHE Z BOKU ALE CO TAM SIANKO ZAOSZCZEDZONE
Jak kupie koszulki i wyszyje wszystkie 3 to tez wkleje foty a w mojej jutro ide do pracy zobaczymy na reakcje ludzi bo nie wiem czy wy zauwazylyscie ale duzo ludzi kobiety jak i mezczyzni patrza na brzuszki ja wczoraj spacerowalam z M i on tez to zauwazyl a teraz na brzuszku bedzie taka usmiechnieta BUZIA
Jak kupie koszulki i wyszyje wszystkie 3 to tez wkleje foty a w mojej jutro ide do pracy zobaczymy na reakcje ludzi bo nie wiem czy wy zauwazylyscie ale duzo ludzi kobiety jak i mezczyzni patrza na brzuszki ja wczoraj spacerowalam z M i on tez to zauwazyl a teraz na brzuszku bedzie taka usmiechnieta BUZIA
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ale macie swietne pomysly dziewczyny :-) pozwolicie ze ja tez nieco zgapie i zrobie tez sobie taka bluzeczke :-)