reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

reklama
Dzięki :zawstydzona/y:
nie mam pojęcia... w PL miałam ostatnie USG w 21 tygodniu ... :crazy:
a tu jak miałam to tylko takie na chwilę bez wymiarów, bo nie byli pewni czy mała jest główką do dołu,więc nie mam pojęcia i dlatego się martwię :wściekła/y::szok::confused2:

Kingusia1991 śliczna piłeczka:tak: mi położna na wizycie jak pytałam wczoraj to powiedziała że główką w dół one to umieją określić dotykając brzuszka. A co do wymiarów to niestety dowiemy się dopiero jak urodzimy:-( taka tu służba zdrowia.
A w jakim szpitalu rodzisz bo ja w St Georges nie za fajny ale nie daleko i do tego jakby co to wszystko na miejscu. ;-)

reklama

Kingusia1991 śliczna piłeczka:tak: mi położna na wizycie jak pytałam wczoraj to powiedziała że główką w dół one to umieją określić dotykając brzuszka. A co do wymiarów to niestety dowiemy się dopiero jak urodzimy:-( taka tu służba zdrowia.
A w jakim szpitalu rodzisz bo ja w St Georges nie za fajny ale nie daleko i do tego jakby co to wszystko na miejscu. ;-)

Ooo widzę, że ktoś z Londynu :-D hihi witaj :-) serdecznie ;-)
mnie też badały położne - nawet dwie :-D i nie wiedziały co wystaje z mojej prawej strony brzucha :-D:-D:-D uznajmiły, że to tyłeczek i głowka jest u dołu, ale chciały być pewne na 100% , więc USG przywiozły na kółeczkach :-D i się dobrze okazało, że mała jest prawidłowo ułożona główką do dołu :-)
Ja rodzę w Kingston , bardzo fajne opinie o tym szpitalu słyszałam ogólnie najbliższy szpital koło mnie ...
oglądnęłam nawet na necie filmik jak po całym oddziale pokazywali jak to wszystko wygląda i jak porodówka wygląda :tak:

Do góry