reklama
kingusia1991
Fanka BB :)
No i ja pokazuję swój ... z okazji ukończonego 39 tygodnia
moja mała mazepka nie chce wyjść
moja mała mazepka nie chce wyjść
kingusia1991
ale ogromniasty
ehhh nom aż się martwię , żeby mała chociażby wyszła o czasie, a nie po terminie... i żebym dała radę SN , bo CC to mi się nie widzi
moniSkaBe
owszem, duzy brzunio.
Ale to juz 40 tydzien :-)
Ale to juz 40 tydzien :-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Śliczne ogromniaste brzuszki!!
kingusia1991 a ile malutka ma warzyć według USG?
kingusia1991
Śliczne ogromniaste brzuszki!!
Dzięki
nie mam pojęcia... w PL miałam ostatnie USG w 21 tygodniu ...
a tu jak miałam to tylko takie na chwilę bez wymiarów, bo nie byli pewni czy mała jest główką do dołu,więc nie mam pojęcia i dlatego się martwię
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
HIHI No to dowiesz się jak urodzisz Te nasze dzieciaczki lutowo- marcowe nie duże na razie
Dzięki
a tu jak miałam to tylko takie na chwilę bez wymiarów, bo nie byli pewni czy mała jest główką do dołu,więc nie mam pojęcia i dlatego się martwię
Kingusia1991 śliczna piłeczka mi położna na wizycie jak pytałam wczoraj to powiedziała że główką w dół one to umieją określić dotykając brzuszka. A co do wymiarów to niestety dowiemy się dopiero jak urodzimy:-( taka tu służba zdrowia.
A w jakim szpitalu rodzisz bo ja w St Georges nie za fajny ale nie daleko i do tego jakby co to wszystko na miejscu. ;-)
Kingusia1991 śliczna piłeczka mi położna na wizycie jak pytałam wczoraj to powiedziała że główką w dół one to umieją określić dotykając brzuszka. A co do wymiarów to niestety dowiemy się dopiero jak urodzimy:-( taka tu służba zdrowia.
A w jakim szpitalu rodzisz bo ja w St Georges nie za fajny ale nie daleko i do tego jakby co to wszystko na miejscu. ;-)
reklama
kingusia1991
Ooo widzę, że ktoś z Londynu hihi witaj :-) serdecznie ;-)
mnie też badały położne - nawet dwie i nie wiedziały co wystaje z mojej prawej strony brzucha uznajmiły, że to tyłeczek i głowka jest u dołu, ale chciały być pewne na 100% , więc USG przywiozły na kółeczkach i się dobrze okazało, że mała jest prawidłowo ułożona główką do dołu :-)
Ja rodzę w Kingston , bardzo fajne opinie o tym szpitalu słyszałam ogólnie najbliższy szpital koło mnie ...
oglądnęłam nawet na necie filmik jak po całym oddziale pokazywali jak to wszystko wygląda i jak porodówka wygląda