reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

a oto moj :)

Załączniki

• brzuszek.JPG
    brzuszek.JPG
    21,5 KB · Wyświetleń: 78
reklama
super, dziewczyny :-)
ja sie obawiam, że u mnie teraz za bardzo nic, ale jednego dnia się obudzę i padnę z wrażenia :-p

a te ktore jeszcze nie maja to z pewnoscia z dnia na dzien wyskoczy zobaczycie hehe :) moja kuzynka kiedys jak w ciazy byla to tak patrze nic nie widac po niej a na drugi dzien jak ja spotkalam tak patrze w szoku i co tysobie poduche wsadzilas pod bluzke :szok::-D bo jej tak fajnie wyskoczyl :-)

mi doktorek w ogole powiedzial wczoraj ze dzidzia mojego sie juz nie da miarodajnie zmierzycbo jest wygiety i jak sie go zmierzy to wyjdzie ze jest o tydzien mniejszy ;-) no i mi pokazal normalnie mi pisalo ze jestem 15tc i 3 dzien wczoraj a jak pokazal tzn jak go zmierzyl to ze 14 tc cos :-D i poprostu tak sie cudnie wiercil ze wylam normalnie tam a lekarz i maz sie smiali no normalnie chyba kilka dni bede przezywala bo pierwszy raz widzialam jak sie rusza moj brzdac malenki :-)

reklama
Super te wasze brzuszki dziewczyny.:-D:tak: Wy to widze szczuplutkie jestescie to u was fajnie widac. U mnie dochodzi jeszcze moja wlasna oponka :baffled::sorry2:

Do góry