reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

a oto moj :)

Załączniki

• brzuszek.JPG
    brzuszek.JPG
    21,5 KB · Wyświetleń: 72
reklama
super, dziewczyny :-)
ja sie obawiam, że u mnie teraz za bardzo nic, ale jednego dnia się obudzę i padnę z wrażenia :-p

a te ktore jeszcze nie maja to z pewnoscia z dnia na dzien wyskoczy zobaczycie hehe :) moja kuzynka kiedys jak w ciazy byla to tak patrze nic nie widac po niej a na drugi dzien jak ja spotkalam tak patrze w szoku i co tysobie poduche wsadzilas pod bluzke :szok::-D bo jej tak fajnie wyskoczyl :-)

mi doktorek w ogole powiedzial wczoraj ze dzidzia mojego sie juz nie da miarodajnie zmierzycbo jest wygiety i jak sie go zmierzy to wyjdzie ze jest o tydzien mniejszy ;-) no i mi pokazal normalnie mi pisalo ze jestem 15tc i 3 dzien wczoraj a jak pokazal tzn jak go zmierzyl to ze 14 tc cos :-D i poprostu tak sie cudnie wiercil ze wylam normalnie tam a lekarz i maz sie smiali no normalnie chyba kilka dni bede przezywala bo pierwszy raz widzialam jak sie rusza moj brzdac malenki :-)

reklama
Super te wasze brzuszki dziewczyny.:-D:tak: Wy to widze szczuplutkie jestescie to u was fajnie widac. U mnie dochodzi jeszcze moja wlasna oponka :baffled::sorry2:

Do góry