reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria brzuszków

Przed chwilką się mierzyłam w pasie, tzn na wysokości pępka i mam 91cm.. to dużo?;-)
duzo duzo kochana :-) ja mam 96 a MARTI 101 :tak:wszystko jest ok jedna przybiera szybciej inna wolniej :tak:
Moja znajoma w 1 ciazy do 5 miesiaca zamiast tyc schudla strasznie duzo tylko zygala i lezala ale potem pod koniec nadrobila i 20 kg :tak:byla na plusie :)
Inna kolezanka waga przed ciaza tak 65 -67 a w ciazy na koniec 97 kg :szok:slonica :-Dale teraz znowu ma swoja wage i jest ok ,ona miala strasznie duzo wody .
Moja kuzynka tez prawie 30 kg przytyla :zawstydzona/y:ale 7 miesiecy pozniej po porodzie juz w swoje ciuchy przed ciaza wchodzila ;-)wszystko jest do zrobienia .Tylko nie wolno sie zaniedbac .
Ja przed ciaza wazylam 65-67 kg a teraz w 15 tc waze 75 :tak:duzo nie duzo mi obojetnie jestem glodna to jem i juz :-Dktos chce snikersa :tak:mam cala paczke :-D

reklama
Ja przed ciaza wazylam 65-67 kg a teraz w 15 tc waze 75 :tak:duzo nie duzo mi obojetnie jestem glodna to jem i juz :-Dktos chce snikersa :tak:mam cala paczke :-D
zgadzam się w 100%. Nie ważne ile się waży, tyje, czy mierzy w pasie... bo na przybieranie wagi w czasie ciąży nie ma się wpływu. No bo co zrobić? Nie jeść jak się już przytyło ponad 15kg?:confused: Jeszcze wpadniemy w anoreksje w czasie ciąży :-D
A zresztą jedna przytyje 20kg i zrzuci, a druga 7kg i jej to zostanie....
Ja przytyłam 20kg przy Olku i po porodzie spadła mi waga super (brakowało 5 kg do wagi sprzed ciąży) ale niestety w czasie karmienia miałam taki apetyt!! :cool: że znowu tyłam... hehe :-) później poszłam do pracy..8h za biurkiem i 10kg miałam w przód... a ćwiczyłam ehh teraz znów jestem w ciąży i już schudłam 4kg.... ale jak to dziewczyny piszą, nie wiadomo kiedy i 20kg znów wzrośnie.

oczywiście fajnie jest prównać się do was... idę mierzyć brzuszek :-D

Ja nie mam w domu centymetra ,mam tylko metrowke :-D a mierzylam sie w piatek w pracy musze zakupic jakis cen.. i bede mierzyc raz na miesiac czy jak myslicie co ile ?

Ja mam jakieś 85 w pasie. Znaczy, chyba mniej, bo tez mierzyłam się tylko taką sztywną mairką to musiałam pozaginac i na luz. Wszystkie centymetry moi siostrzeńcy nam z domu wynieśli, trzeba w końcu w jakiś nowy się zaopatrzec :-D

duzo duzo kochana :-) ja mam 96 a MARTI 101 :tak:wszystko jest ok jedna przybiera szybciej inna wolniej :tak:
Moja znajoma w 1 ciazy do 5 miesiaca zamiast tyc schudla strasznie duzo tylko zygala i lezala ale potem pod koniec nadrobila i 20 kg :tak:byla na plusie :)
Inna kolezanka waga przed ciaza tak 65 -67 a w ciazy na koniec 97 kg :szok:slonica :-Dale teraz znowu ma swoja wage i jest ok ,ona miala strasznie duzo wody .
Moja kuzynka tez prawie 30 kg przytyla :zawstydzona/y:ale 7 miesiecy pozniej po porodzie juz w swoje ciuchy przed ciaza wchodzila ;-)wszystko jest do zrobienia .Tylko nie wolno sie zaniedbac .
Ja przed ciążą wazyłam 63kg a teraz (tzn. na ostatniej wizycie 25sierpnia) ważyłam 63,2kg:tak: No zobaczymy ile mi sie już przytyło.. nie moge się doczekac 6 października mam wizytę a 5 paź. usg:tak:

Ja nie mam w domu centymetra ,mam tylko metrowke :-D a mierzylam sie w piatek w pracy musze zakupic jakis cen.. i bede mierzyc raz na miesiac czy jak myslicie co ile ?

Ja mam jakieś 85 w pasie. Znaczy, chyba mniej, bo tez mierzyłam się tylko taką sztywną mairką to musiałam pozaginac i na luz. Wszystkie centymetry moi siostrzeńcy nam z domu wynieśli, trzeba w końcu w jakiś nowy się zaopatrzec :-D
No ja tez nie mam..:zawstydzona/y:ale wiecie jak ja się zmierzyłam:zawstydzona/y::-) Wziełam ładowarkę do telefonu:zawstydzona/y:owinęłam się, zaznaczyłam palcem na kabelku a potem z M przyłozyliśmy do metrówki tej sztywnej:zawstydzona/y::-D

reklama
A to mój brzuchol, troszkę szybko tyję,a le co zrobić, później będę się martwiła zbędnymi kg :p

Załączniki

• IMG_9469aa.jpg
    IMG_9469aa.jpg
    67,1 KB · Wyświetleń: 97
Do góry