reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków

Witam
Wklejam mój brzuszek (jeśli mi sie to uda ) w 11 tyg 5 dni ciąży. Dodam , ze na czczo, bo wieczorem po całodziennym obżarstwie jest o wiele większy.
W spodnie juz dawno sie nie mieszcze, wiec zakupilam kilka par dresowych, bo dzinsy ciazowe jeszcze za duze na mnie ;-)

pozdrawiam

Załączniki

• 11.jpg
    11.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 264
reklama
ja jestem w drugiej ciąży i porównując mam zdecydowanie większy brzuszek :-) poprostu macica szybciej urosła... tak myśle
teraz jestem w 12 tygodniu i mam sporą wypukłość :tak:

Faktycznie coś w tym jest, w pierwszej ciąży brzuszek pokazał mi się ok 5 miesiąca:tak:. A teraz jestem w 10 tygodniu i już widzę że brzuszek urósł:szok::szok:.Ludzie jeszcze nie zauważają ale ja widzę:tak: W ubraniach się na razie cisnę okropnie bedę niebawem musiała coś zakupić. :-)

Pozdrawiam:-)

A ja miałam właśnie nadzieję, że będą mnie męczyć wymioty, aby nie przytyc za bardzo. Na początku, czyli w 5 i 6 tyg mdliło mnie strasznie, więc właśnie aby tego uniknąć, zaczęłam zapychać żołądek na maksa, czego efekty już niestety widać. Ale póki co to przybrałam tylko 1 kg, czyli tyle, ile trzeba w pierwszym trymestrze.
Zresztą, ważne jest tylko to, aby dziecko było zdrowe, a cała reszta... nieistotna.

ufff o piersiach to już nie wspomnę, na razie powiększył się o półtora rozmiaru:wściekła/y::szok::no:A przed ciąża i tak miałam nie mały. Co będzie dalej?????.....:confused2:

reklama
hejka dziewczyny
ja schudłam od początku ciąży juz 3 kg! brzucha nie ma a niby w drugiej ciąży szybciej wywala, piersi też nic a nic się nie powiekszyły nawet mnie nie bola, mam nadzieje ze wszystko jest ok, 15 wrzesnia mam dopiero wizyte, z drugiej strony to fajnie ze jeszcze brzuszek nie urosl bo 23 lecimy z mężem na krete i może jeszcze w bikini jakieś wskocze :)

Do góry