reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Wiolu co ja tam nie wiem czemu Ty się boisz wyglądasz  ślicznie i kwitnąco!!!  masz taki fajny okrągły brzusio  :)  :)

pewnie Wiolu, że ładnie wyglądasz, przecież nie wszystkie są szczupłe, tajka Twoja urodą i nam sie podoba!

DZiękuje za pocieszenie ale chyba lepiej było jak się nie widziałam ,nie miałam takiego stresu ,no ale cóż rzeczywiście taka moja uroda .ty za to EWAN fajniutko wyszłaś a raczej twój brzusio

WIDZICIE i kto by pomyślał że będe mieć synusia ,ten brzuchol to bardziej na dziewczynkę :laugh: :laugh:

Wiolu - wygladasz naprawde kwitnaco..i maz bardzo symaptyczny ;) Milo cie zobaczyc!
Ewan - no jajo super ;D W ogole te lazienkowe zdjecia sa bardzo ladne..moze namowie meza na mala sesje 8)

Czy i ja mogę się tu u was pochwalic moim brzucholkiem? Jestem w 33t4d... Czuję się jak mała lokomotywa :)

Wiolu wyglądasz ślicznie!! Z Twojej buźki aż bije radość i miłość do Tego dzieciątka poprostu śliczności!! W ogóle sprawiacie wrazenie bardzo szczęśliwej rodziny :) :) tylko pozazdościć ;)

reklama
Wiola naprawdę ślicznie wyglądasz i tak jak dziewczyny piszą tak kwitnąco.
Ewan fajnego "obcego" wychodowałaś w tej wannie  :D

No i nareszcie jeszcze inne brzuszki zaczynają się pojawiac.

Saana piękny brzuszek okrągluszek , a jaka nienaganna figurka  :) , dawaj więcej fotek  ;D

Do góry