reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

No k@asiek wreszcie cie odnalazłam całą - uff ale się naszukałam - sliczny masz brzuszek i pieknie wygladasz w ciąży. Całkeim spory jak na 8 miesiąc - oj poczekaj ty jak ci w 9 jeszcze wyskoczy!!!!! A jeśli chodzi o mnie to juz deprecha przeszła i teraz zlałam wszytsko - co ma być to będzie ;D ;D ;D. Cy ty mieszkasz w Hucie tak w ogóle - bo jakies tereny mi się znajome wydały na zdjęciach

reklama
zanim zajrzalam na forum nie wpadlam na to, zeby zdjecia robic i udokumentowac:( a w ostatnm Czasie corcia moja kochana aparacik utopila:(( wiec na razie nic z tego. probobawlam telefonem zrobic, ale nie moge sobie zdjecia na poczte przeslac:( a kabelek w Polsce zostal.

Ile śliczynych brzuszków sie znowu pojawiło!!!:)To i ja sie pochwale najnowszymi zdjeciami..sprzed kilku godzin:):)

iWONKO-TEN "SAM BRZUSZEK" JEST SUPER, BYŁABY Z NIEGO SUPER TAPETA DO KOMPA!

wogóle ładne brzucholki i do tego juz całkiem spore, cięzko wyobrazić że będą jeszcze większe!

no jak zwykle same lasencje!!!śliczne brzuszki  :) nawet nie próbuje chwalić każdego z osobna bo mi słów braknie  ;D jedno wiem napewno, zgrabne jesteście że tylko pozazdroscić  :)

reklama
:)Corsini:)z Ciebie to dopiero laseczka...:)nie masz duzego brzuszka, bardzo zgrabna z Ciebie kobitka!! a chcialabys komus zazdroscic ;) ;)

Do góry