reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Witaj saana chyba każda z nas się tak czuje ;D masz ładniutki, okrąglutki brzuszek i jak ładnie opalony ::)

reklama
dziękuje dziewczęta ,rzeczywiście bardzo kochamy się z mężusiem a on jest cały dumny z tego że będzie znowu tatusiem

saana piękny zgrabny brzusio ,w ogóle wszystkie mamusie to same laseczki

Wiolu,pięknie wyglądasz,bardzo promiennie,no a fotki z mężem biją miłoscią! Jetses super babeczka!
Ewan,superaśnie te wannowe zdjątka,a jaka kreseczka sliczna!
Saana,fajniutka okrągła piłeczka!
ja tez zaniedbałam sie z fotkami,juz od paru dni jestem umówiona z Darkiem na sesję w ogrodzie,ale albo deszcz pada,albo on jest zajęty...przychodzi wieczór i to tak jak kilka innych spraw odkłada sie na jutro ::) ale obiecuję w najblizszym czasie fotki! ostatnio z dziewczyną w 36 tyg na szkole rodzenia porównałyśmy nasz brzuchy no i ja mam wiekszy ;D

No i fajnie ze zareagowalyscie dziewczynki na apel!!!
Wiolu okraglutka ale i slodziutka jestes!!! Nie masz sie czego wstydzic, wygladasz bardzo ladnie tym bardziej ze widac ze to ciaza a nie otylosc!!!
Ewan, fajniutki podluzny brzucholek!!! Jest co podziwiac!!
Saana fajnie ze i u nas sie swoja kuleczka pochwalilas!!! Widzialam cie pare razy na glownym watku "galeria brzuszkow" Ale jakos nie moglas do nas dotrzec!!! Sliczny, duzy i okraglutki brzucholek ,ale widze ze to tylko on ci urosl bo nozki jakies chudziutkie mi sie wydaja!!!

ale brzuchaski słodziaski i pomyslcie ile tam w srodku w nich szczescia siedzi echhh...takie malusie łapki i noziaki.
znalazłam znosnie zdjecie z połowy 31 tyg. wiec sie tez chwale moja kulką.

dzieki Kasiek ale to złudzenie, dupiszonek mam niezły a i łapke jak atleta ;D, pan w sklepie stwierdził cytuje"bedzie dziewczynka bo pani w tyłek poszło" .... otwarty człowiek nie ma co :laugh:

No wiesz co - faceci to jednak "potrafią" zachowac sie "taktownie"....
Dla mnie super figurka:)

reklama
Do góry