reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
dziękuje dziewczęta ,rzeczywiście bardzo kochamy się z mężusiem a on jest cały dumny z tego że będzie znowu tatusiem
saana piękny zgrabny brzusio ,w ogóle wszystkie mamusie to same laseczki
saana piękny zgrabny brzusio ,w ogóle wszystkie mamusie to same laseczki
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Wiolu,pięknie wyglądasz,bardzo promiennie,no a fotki z mężem biją miłoscią! Jetses super babeczka!
Ewan,superaśnie te wannowe zdjątka,a jaka kreseczka sliczna!
Saana,fajniutka okrągła piłeczka!
ja tez zaniedbałam sie z fotkami,juz od paru dni jestem umówiona z Darkiem na sesję w ogrodzie,ale albo deszcz pada,albo on jest zajęty...przychodzi wieczór i to tak jak kilka innych spraw odkłada sie na jutro : ale obiecuję w najblizszym czasie fotki! ostatnio z dziewczyną w 36 tyg na szkole rodzenia porównałyśmy nasz brzuchy no i ja mam wiekszy ;D
Ewan,superaśnie te wannowe zdjątka,a jaka kreseczka sliczna!
Saana,fajniutka okrągła piłeczka!
ja tez zaniedbałam sie z fotkami,juz od paru dni jestem umówiona z Darkiem na sesję w ogrodzie,ale albo deszcz pada,albo on jest zajęty...przychodzi wieczór i to tak jak kilka innych spraw odkłada sie na jutro : ale obiecuję w najblizszym czasie fotki! ostatnio z dziewczyną w 36 tyg na szkole rodzenia porównałyśmy nasz brzuchy no i ja mam wiekszy ;D
No i fajnie ze zareagowalyscie dziewczynki na apel!!!
Wiolu okraglutka ale i slodziutka jestes!!! Nie masz sie czego wstydzic, wygladasz bardzo ladnie tym bardziej ze widac ze to ciaza a nie otylosc!!!
Ewan, fajniutki podluzny brzucholek!!! Jest co podziwiac!!
Saana fajnie ze i u nas sie swoja kuleczka pochwalilas!!! Widzialam cie pare razy na glownym watku "galeria brzuszkow" Ale jakos nie moglas do nas dotrzec!!! Sliczny, duzy i okraglutki brzucholek ,ale widze ze to tylko on ci urosl bo nozki jakies chudziutkie mi sie wydaja!!!
Wiolu okraglutka ale i slodziutka jestes!!! Nie masz sie czego wstydzic, wygladasz bardzo ladnie tym bardziej ze widac ze to ciaza a nie otylosc!!!
Ewan, fajniutki podluzny brzucholek!!! Jest co podziwiac!!
Saana fajnie ze i u nas sie swoja kuleczka pochwalilas!!! Widzialam cie pare razy na glownym watku "galeria brzuszkow" Ale jakos nie moglas do nas dotrzec!!! Sliczny, duzy i okraglutki brzucholek ,ale widze ze to tylko on ci urosl bo nozki jakies chudziutkie mi sie wydaja!!!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Agutek,zgrabnie wyglądasz,a na brzuszku to nawet ładne mięśnie widać,super!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Katjaa,pochwal się nam swoim potrójnym brzuchatkowym szczęściem! Jestem bardzo ciekawa,jak taka piłeczka wygląda
Podziel się: