reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Witaj saana chyba każda z nas się tak czuje ;D masz ładniutki, okrąglutki brzuszek i jak ładnie opalony ::)

reklama
dziękuje dziewczęta ,rzeczywiście bardzo kochamy się z mężusiem a on jest cały dumny z tego że będzie znowu tatusiem

saana piękny zgrabny brzusio ,w ogóle wszystkie mamusie to same laseczki

Wiolu,pięknie wyglądasz,bardzo promiennie,no a fotki z mężem biją miłoscią! Jetses super babeczka!
Ewan,superaśnie te wannowe zdjątka,a jaka kreseczka sliczna!
Saana,fajniutka okrągła piłeczka!
ja tez zaniedbałam sie z fotkami,juz od paru dni jestem umówiona z Darkiem na sesję w ogrodzie,ale albo deszcz pada,albo on jest zajęty...przychodzi wieczór i to tak jak kilka innych spraw odkłada sie na jutro ::) ale obiecuję w najblizszym czasie fotki! ostatnio z dziewczyną w 36 tyg na szkole rodzenia porównałyśmy nasz brzuchy no i ja mam wiekszy ;D

No i fajnie ze zareagowalyscie dziewczynki na apel!!!
Wiolu okraglutka ale i slodziutka jestes!!! Nie masz sie czego wstydzic, wygladasz bardzo ladnie tym bardziej ze widac ze to ciaza a nie otylosc!!!
Ewan, fajniutki podluzny brzucholek!!! Jest co podziwiac!!
Saana fajnie ze i u nas sie swoja kuleczka pochwalilas!!! Widzialam cie pare razy na glownym watku "galeria brzuszkow" Ale jakos nie moglas do nas dotrzec!!! Sliczny, duzy i okraglutki brzucholek ,ale widze ze to tylko on ci urosl bo nozki jakies chudziutkie mi sie wydaja!!!

ale brzuchaski słodziaski i pomyslcie ile tam w srodku w nich szczescia siedzi echhh...takie malusie łapki i noziaki.
znalazłam znosnie zdjecie z połowy 31 tyg. wiec sie tez chwale moja kulką.

dzieki Kasiek ale to złudzenie, dupiszonek mam niezły a i łapke jak atleta ;D, pan w sklepie stwierdził cytuje"bedzie dziewczynka bo pani w tyłek poszło" .... otwarty człowiek nie ma co :laugh:

No wiesz co - faceci to jednak "potrafią" zachowac sie "taktownie"....
Dla mnie super figurka:)

reklama
Do góry