reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Krecik ślicznie wyglądasz:) Mój brzuszek to przy Twoim gigant. Mnie już duuuużo brakuje do zapięcia w wiosenny płaszczyk ba! w cokolwiek ;D A kg się nie przejmuj to pikuś! przy dzieciątkach się tyle nabiegamy że wszystko zgubimy ;)

reklama
No wlasnie wszyscy mowia ze nie widac ze az tyle juz przybralam a jednak lekarce sie to nie podoba! Co tam, juz niedlugo do rozwiazania wiec czym sie mam przejmowac! Co prawda z ledwoscia ale jednak zapinam jeszcze guziki w moich dawnych ubraniach czyli faktycznie nie moze byc tak zle!!!

Krecik,ale slicznie wyglądasz!!!!Brzusio ci się taki fajny okrągły zrobił! A jaka ogromniasta koszuleczka dla Allanka ;D no i tatuś wniebowzięty,suuuper!!!! Ja juz gwiżdżę na kurtki,noszę sweterek i np dzinsową kurteczkę rozpiętą albo taką mam króciutką do pasa,to nawet ją zapinam nad brzuszkiem ;) Ale inne moje kurtki grzecznie czekaja w szafie na następny sezon juz bez brzuszka :)

Fajowe zdjecia :) Z ta koszulka - bomba :)
A ta Twoja lekarka to chyba zazdrosna albo co.
O zapinaniu czegokolwiek z ubran nie bede sie wypowiadac, bo znow mi dzisiaj guzik od plaszcza odpadł...

Hahaha ale sie nabralyscie z ta koszuleczka!!! To byla koszulka od zabawki mojego siostrzenca! Ta zabawka to taki koszykarz - murzyn!!! Ale kto wie moze i by na allanka pasowala!!?? ;D Moze kiedys pozycze i wyprobuje!!

No też się nabrałam na tę koszulkę- ale jest naprawdę śliczna. A brzusio Agatko jaki śliczny :) . Moja wiosenna kurteczka też za żadne skarby się już nie dopnie, dobrze że jest w miarę ciepło a jak będę mogła wychodzic to będzie jeszcze cieplej ;D i cieplej :laugh:

Bardzo ładnie wygladasz Krecik!!!!!!!!!!!:)faktycznie nie masz jakiegoś dużego brzuszka....po prostu olej to co mówi lekarka:) Pozdrowienia dla Ciebie i maleństwa!!!!
p.s.a koszulka tez myslalam ze przygotowana dla synka:):)juz mialam pytac gdzie taka fajną kupilas..:)hehe

reklama
Do góry