reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Nie przejmuj sie - ja juz nie moge sama zadbac o stopy;) o wiązaniu butów nie wspomnę:)) A i chyba wyciągne ciepłe kapcie (takie pluszowe "trepy" przywiozłam kiedys z Holandii) - bo nawet skarpetek nie moge sobie założyc normalnie, a w tych kapciach bedzie mi cieplo i bez skarpet ;))

reklama
No no Olu ślicznie się zaokrąglacie :) Ciuszki też super! A w tej sukieneczce wyglądasz bardzo kobieco i elegancko a nie baloniasto :)

AnnaU. śliczny malusi brzuszek:)

Dziękujemy za miłe słowa :-* Cieszę się,ze załozę sukienkę i chociaz troszke poczuję się jak kobieta,bo tak na co dzień w tych worowatych sztruksach ciążowych to daleko mi do kobiecości :laugh:

;D Śliczne zdjecia Olu:)bardzo ładny masz brzuszek! w tych nowych ciuszkach wygladasz super-kobieco:)Czekam z utesknieniem az zrobi sie cieplej zeby tez wskoczyc w jakąs sukienke...również nie bardzo kobieco sie czuje..chodząc caly czas w szerokich ciazowych spodniach i adidasach..:)Mój ukochany zrobił mi dzisiaj sesje brzuszkową:)wiec jak tu sie nie pochwalic kilkoma fotkami:):) Buziaki dla wszystkich brzuchatków:):)!!!!

... :mad:...

Załączniki

• IMG_0019.JPG
    IMG_0019.JPG
    56,1 KB · Wyświetleń: 119
O jejku,jaka sliczna mamusia! Kochana,brzuszek baaardzo fajny,nie za duzy a tobie to pozazdrościc figury Iwonko! No i bez kitu,bardzo jestes podobna do Gwyneth Paltrow :)

reklama
:laugh:!!!!Olu..dziękuję Ci bardzo:):)!Podniosłas mnie na duchu z tą moją figurą..bo szczerze mówiąc..to czasem przestaje sie juz sobie podobac...i tesknie za plaskim brzuszkiem...jeszcze tylko 3 mies:):)tyle szczęscia naraz..dzidzia bedzie juz z nami...i jeszcze bedzie mozna cieszyc sie swoim wygladem:) Buziaki!!!! ;D

Do góry