reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Tak jak mowilam , slicznosci taki brzusio w sloneczku!!! Iwonko bardzo fajnie wygladasz i tez zgrabniutka jestes!!!
A z tym pepkiem to u mnie sie nie sprawdzilo! Moj siedzi twardo w srodku tylko sie troszke plytszy zrobil ale do wystajacego to mu jeszcze daleko! Do porodu juz chyba nie zdazy sie wywinac na wierzch!

Możliwe Krecik.Nio chyba ze Twój Allanek stwierdzi ze pępuszek moze zostac na swoim miejscu:)...Ja nigdy nie miałam pępka w środku..zawsze byl taką płaską kuleczka..tyle ze oczywiscie mniejszą niz teraz:)

Ja mam czasem takie smieszne odczucie ze on sie bawi tym co tam w srodku zostalo! Tak jak by mnie doslownie za ten pepek ciagnal od tamtej strony!!! Moze dlatego nie chce go na wierzch wypuscic?

To skoro ewanku jestes spowrotem to czekamy i na twoj brzusio! Ciekawe czy na weselu mowili prawde ze ciaza ci sluzy?? ;) Na pewno tak ale my tez chcemy zobaczyc!!! Prosze, prosze!!!!

witaj ewanko z powrotem .Niestety kreciku mój aparat wysłużył swoje i niestety nie mam jak zrobić zdjęcia i dopiero jesteśmy na kupnie nowego .Ale dopiero w lipcu przed wyjazdem moich na wczasy (w sierpniu)

a właśnie-wieczorkiem wkleję zdjęcia-dziś sobie porobię bo chłopa jak zwykle nie moge się doprosić, ciągle odkłada na później!
wiecie-od tygodnia to tak mi poszedł do przodu, że aż przeraża! nie rozłazi się na boki tylko do przodu go wyrywa. ale waga do przodu jedynie 7,5 jak na razie.

reklama
Do góry