reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
A ja nie zwalam tego na ciaze bo zawsze taka roztrzepana bylam i bede!! Potrafie sie czasem sama tak mocno walnac ze moj maz powiedzial ze ubezpieczy mnie od nieszczesliwych wypadkow!! Tak jak auto!! hahahaha

Ja wczoraj rozbiłam termometr - bo wsadziłam sobie pod pachę, a potem zapominałam ze go tam mam i jak zdejmowalam sweter to ... juz go nie ma :(

Kaja,prześliczna kuleczka!A jaka ty opalona jesteś! Ja to normalnie córka młynarza :) Co do roztrzepania,to u mnie osiaga apogeum,a zwinnością gazeli to dlugo sie nie pochwalę ;)

Ale macie juz fajne brzusie ;D ja mam zdjecia ale oczywiscie nie przy sobie, mam nadzieje, ze zdaze sie wam jeszcze nimi pochwalic ;) (strasznie gulowata jestem teraz)

To nie opalenizna tylko samoopalacz ;) Tego dnia bylam u przyjaciolki na urodzinach i musialam o siebie zadbac bo tak ogolnie to tez wygladam jak bulka przed upieczeniem :D

A gdzie twoje zdjecia Olu ? Mialysmy cos dzisiaj dostac , i co ?

Wlasnie; jakis zastoj na tym watku!!! Tyle mamusiek a tak malo fotek!!! Aneczka jest rozgrzeszona bo ma przeprowadzke, Oli tez mozemy wybaczyc bo ledwo co ze szpitala wyszla, Kaja25 jest teraz w szpitalu, a megii lezy w domku! Ale co z innymi mamuskami!!??? Annagro sie jakos nie pokazuje, czy juz o nas zapomniala? Mam nadzieje ze wszystko u niej ok!!!

reklama
Do góry