reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

To ujawnij sie!!! Jak cie skrytykujemy to masz prawo zazalenie do szpitala zlozyc ze zle o ciebie dbali!! Ze twoj mezulek musial cie dokarmiac itd...
To zart oczywiscie!! Ja jestem brzusia ciekawa!!!

reklama
No oczywiscie , nie ma pospiechu!!! Pozdrow Dareczka i niech mysli nad jakas ladna sesyjka dla was!!! Czekamy!!!

acha , zapomnialam tylko zdjecia wkleic ........

Załączniki

• DSC02522sml.jpg
    DSC02522sml.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 90
cos strasznie jestem ostatnio roztrzepana.

Przedwczoraj przyprawilam kurczaka zeby go upiec na nastepny dzien i zamiast do lodowki juz prawie schowalam go do zmywarki .......
Albo : nalozylam sobie paste na odwrotna strone szczoteczki do zebow i to w dodatku patrzac na nia ....

Jak tak patrzec to oprocz brzuszka nie widac bys przytyla juz dziesiateczke!!! Widac tylko piekna, duza kule!!! A zdjecie buzki zrob osobno i wstaw gdzie chcesz! Foto wspomnienia, albo Moze cos o nas!!! Fotki sa tu zawsze mile widziane!!!

reklama
Do góry