Wow Corsini! Ty to masz juz duzy brzucholek i sliczny zarazem!!! Pisalas ze Elpis i Ola przoduja z wielkoscia, ale ty chyba mozesz spokojnie z nimi rywalizowac!!! A moze mi sie tylko wydaje , ale mimo wszystko ladna kuleczka!!!
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
hehe,ślicznie Krecik,zdjęcia takie romantyczne....to w jakieś starej bramie chyba? Super! Corsini,okrąglutki gigancik! Bardzo ładny. Hihi,a mi wyskoczyła taka najprawdziwsza piłka,o takiej zawsze mówił mój mąż,że tego typu brzuszki mu sie podobają ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Brzuszek mam taki bo synek do malutkich nie należy podobno ;D
Dzieki Elpis! Kurtke zdjelam tylko na chwilke bo maz kazal i pozowac, a taka pogoda jest najbardziej zdradliwa i ja nie chce byc chora! Ale co tam , roznice juz widac w pogodzie, szkoda tylko ze nie wszyscy widza ze jestem w ciazy!! Juz 2 razy slyszalam od przechodzacych ludzi "Was ist das?" Nie wiem czy oni mysla ze ja sie tak upaslam!? Nie mam pojecia o co chodzilo! Ale patrzyli na mnie i moj brzuch! Przeciez chyba wyglada na brzusio ciazowy, a nie tluszczowy?
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Ojacie....no pewnie że na ciążowy!!!!!!!!A może oni kobiety w ciązy nigdy nie widzieli????????Głupki....
Tez tak pomyslalam!!! Co piatek chodzimy z mezem i znajomymi potanczyc(Na kurs tanca) i tam nawet taka starsza babka patrzy na mnie jakbym sie czegos najadla! Ona normalnie z obrzydeniem patrzy na moj brzusio, juz mialam ochote jej cos powiedziec, ale wszyscy mnie powstrzymuja! Ci ludzie sa naprawde czasem smieszni i glupi!!!
reklama
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Oj straszni są ludzie (niektórzy)... Kobity, które same w ciązy kiedys chodziły, nagle nie rozumieją, ze trudno nam stać w tramwaju, albo że nie możemy poł godziny stać na poczcie w kolejce...
A niektórzy faceci to chyba bardziej są zmęczeni tym, że spłodzili potomka niż ich kobiety w ciazy....
A niektórzy faceci to chyba bardziej są zmęczeni tym, że spłodzili potomka niż ich kobiety w ciazy....
Podziel się: