reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Wow Corsini! Ty to masz juz duzy brzucholek i sliczny zarazem!!! Pisalas ze Elpis i Ola przoduja z wielkoscia, ale ty chyba mozesz spokojnie z nimi rywalizowac!!! A moze mi sie tylko wydaje , ale mimo wszystko ladna kuleczka!!!

reklama
No Corsini - nareszcie pochwaliłaś się swoim brzuszkiem :))) Sliczny i też sporawy :)..

Kreciku jak ja Ci zazdroszczę, że mozesz juz tak lekko ubrana chodzic po dworku :) A poza tym slicznie wyglada domek Allanka w plenerze:)

hehe,ślicznie Krecik,zdjęcia takie romantyczne....to w jakieś starej bramie chyba? Super! Corsini,okrąglutki gigancik! Bardzo ładny. Hihi,a mi wyskoczyła taka najprawdziwsza piłka,o takiej zawsze mówił mój mąż,że tego typu brzuszki mu sie podobają ;D

Dzieki Elpis! Kurtke zdjelam tylko na chwilke bo maz kazal i pozowac, a taka pogoda jest najbardziej zdradliwa i ja nie chce byc chora! Ale co tam , roznice juz widac w pogodzie, szkoda tylko ze nie wszyscy widza ze jestem w ciazy!! Juz 2 razy slyszalam od przechodzacych ludzi "Was ist das?" Nie wiem czy oni mysla ze ja sie tak upaslam!? Nie mam pojecia o co chodzilo! Ale patrzyli na mnie i moj brzuch! Przeciez chyba wyglada na brzusio ciazowy, a nie tluszczowy?

Tez tak pomyslalam!!! Co piatek chodzimy z mezem i znajomymi potanczyc(Na kurs tanca) i tam nawet taka starsza babka patrzy na mnie jakbym sie czegos najadla! Ona normalnie z obrzydeniem patrzy na moj brzusio, juz mialam ochote jej cos powiedziec, ale wszyscy mnie powstrzymuja! Ci ludzie sa naprawde czasem smieszni i glupi!!!

reklama
Oj straszni są ludzie (niektórzy)... Kobity, które same w ciązy kiedys chodziły, nagle nie rozumieją, ze trudno nam stać w tramwaju, albo że nie możemy poł godziny stać na poczcie w kolejce...
A niektórzy faceci to chyba bardziej są zmęczeni tym, że spłodzili potomka niż ich kobiety w ciazy....

Do góry