reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Najgorzej to znalezc miejsce z ktorego zrobic fotke! Tego co sie nakasowalam to juz nie wspomne! Ale warto bylo Ewan sie pomeczyc bo fotki bardzo ladne! A ty chyba nie nalezysz do wysokich osob, co? Bo twoj brzusio jakis taki ladnie , proporcjonalnie maly! Powinnas sie cieszyc!!!

reklama
dzięki Kreciku, mam 164 cm, a co do miejsca to trafiłaś w sedno, ile się namęczyłam dla tych kilku zdjęć! okropne, ale dla Was cioteczki wszystko!

Ewan sliczny masz domek :) A zrob jakas fotke zeby Cie cala bylo widac :))

A z tym robieniem fotek samej to jest problem :) Zwlaszcza ze nie moge odpiac kamerki od kompa, bo oczywiscie nie kupilam jeszcze baterii ;) Kurcze przydałaby sie cyfrówka... :)

A no i dziekujemy za mile slowa - Kreciku, zwlaszcza o tym ze nie mamy kombajnu :))

Elpis sliczne zdejecia i sliczne brzunio juz calkiem spory ;D Fajnie Bobas ma gdzie sie pokrecic ;)
Ewan ales ty szczuplutka :o ;D

:) Dzieki Aneczko - faktycznie ma gdzie sie kręcic - wczoraj chyba robił impreze z okazji skończonego 22 tygodnia :) Do 2 w nocy balował :)))

Moj Witek tez wczoraj duzo tanczyl moze swietowali razem ;) :laugh: Niestety moj smerfik lubi mnie czasem kopac w...krocze i to samo robil wczoraj wieczorem :p mala paskudka :laugh:

Moze faktycznie sie umowili na jakas impre razem :))) Mamuski maja zlaczone jaznie to dzieci tez:) No moj raczej na ogół delikatny jest w tym kopaniu, czasem tylko gdzies mnie dziabnie ze zaboli. Ale to przyjemny ból - gorzej bedzie przy porodzie:)))

reklama
Do góry