reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Kazda z nas jest sliczna!!!! A co do roznicy to niesamowite jak ten czas leci! Az milo popatrzec na taka zmiane!!
Jakos szybko sie zapomina to ze jeszcze o niedawna nasze brzuszki byly nieznacznych rozmiarow!!

mówiły kobietki, że od 6-go m-ca wypycha ale do nas nie docierało, a teraz widać nasze domki baaaardzo dobrze... hi hi

Wklejcie tez jakies fotki takie do porownania jak macie! Jestem ciekawa tej roznicy u was!

Oj szkoda, szkoda! Ale nie martw sie bo ty chyba dopiero zaczelas sie swoim brzusiem chwalic od momentu kiedy cos w koncu wyskoczylo! A ze to moze niedawno bylo to jestes rozgrzeszona!!!

no właśnie,w cześniej nic nie wyłaziło... hi hi

dzięki za rozgrzeszenia, teraz ponadrabiałam zaległości

Hahaha! ale mam nadzieje ze teraz bedziesz juz czesciej sie chwalila swoim przyrostem! Tearz to juz nie ma wymowki!!! ;D ;)

no już dla mnie nie ma :)

za tydzień pewnie kolejne przyrostu do wklejenia

Aneczka zawsze ma ładne zdjęcia no nie?

reklama
No bo ma meza ktory ma troche wyobrazni! My biedne musimy sobie same pstrykac! Ale popatrzmy na to inaczej, nasze fotki to tez jest pewnego rodzaju sztuka!! hihi! Ni ale powaznie Aneczce mozna pozazdroscic fotek! A i Ola tez ostatnio miala ladna sesje!!!

Do góry