reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Aneczko, wygladasz wprost przecudnie a poza tym brzusio masz jakby to byla twoja pierwsza ciaza!!!! Rewelacyjne i jak zwykle artystyczne fotki!!! Och rob wiecej i pokazuj nam by moc nacieszyc oczka domkiem Antosia!!!!

Martusiu sliczny brzusio, i jak dla mnie wcale nie jest nisko, moze dlatego, ze ja tez mialam dosc nisko:tak:
Aneczko, jak ty cudnie wygladasz, :szok:zdjecia po prostu rewelacja a brzuszek, ach ten brzuszek...:shocked2::-)

Zdecydowanie Aneczko piekna sesja i oglądając te fotki to jakbym brzuszek z Witkiem widziała,bardzo podobny ma kształt,taki zgrabniutki:tak: Przeslicznie wyglądasz,naprawdę!

dzieki kochane jestescie.Potraficie nastroj poprawic kobiecie z wielkim brzuchem;-):tak:
Agatko Ty tez sie zaprezentuj bo juz niedlugo nie bedzie brzuszka i tylko Collinak bedziemy podziwiac na zdjeciach.

Ja moge pokazac ale to zadna rewelacja bo niestety cos mi aparat nawala i fotki robione samowyzwalaczem sa niezbyt ostre! Czekam na meza , mozesie zlituje i robi mi ocs ladnego jeszcze przed porodem!!!

Oto moja kulka z wczoraj czyli z konca 35tc

reklama
Do góry