reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Kreciku ja nie wiedziałam ze ty już masz taki duży brzusio:-):-):-):-) I po twarzy tez się zmieniłaś:tak:Promieniejesz z dzieciną;-):-D

Dziekuje kochane za tyle milych slow!!! Wiecie co??? Zostalo mi jeszcze 100 dni do rozwiazania!!! Teraz to juz naprawde z gorki!!!!

tak na szybciutko, brzuszek w 27 tygodniu:

zaczelam sie martwic, bo mi sie wydaje, ze troszke nisko opadl, jak na 27 tydzien...:( niby wszytskow porzadku, ale ja sama siebie nakrecam, ze to za wczesnie.

A teraz do dziela bebeczki, pokazywac brzuszki!!Krecik, Aneczko!:tak:

Marthusia,jakie okrąglutkie brzusio juz masz:szok: może taka uroda twojego brzuszka,że tak nisko osadzony? A jak było z Lenką? A teraz zdjęcie całej Marty plisssss!:tak::-)

Marthusiu moim zdaniem z Twoim brzuszkiem wszystko oki! Wedlug mnie dzidzia lezy sobie tylko tak smiesznie i brzusio jest troche szpiczasty ale za nisko nie jest! Poza tym jest niesamowicie malenki w porownaniu z moim bandzurkiem!
Co tu duzo mowic! Sliczny ciazowy brzucholek! I tak jak Ola mowi teraz cala Marthusia!!!

reklama
URL%5D
url%5D
my.php
Dawno sie nie chwalilam moim brzucholkiem;-)

url%5D
URL%5D

url%5D

Do góry