reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Rzeczywiście,wg lekarzy to najlepiej dziecko antybiotykiem nafaszerować:wściekła/y: Iwonko,a może spróbuj domowych spspbów żeby Briana podkurować? Jakas homeopatia może? Zaszkodzić nie zaszkodzi a jak trzeba pomoże! Trzymam kciuki żeby aniołek był zdrów jak rybka!:tak:
yyyyy..pomyliłam wątki,przepraszam,juz to transportuję w odpowiednie miejsce:zawstydzona/y:;-)

reklama
A to moj brzusiu w 6 miesiacu!!! Prosze tylko sie nie przestraszyc ze mam takei podkowy pod oczami, jestem ciut wykonczona i pogoda i Allankiem!!! Czuje sie jakbym musiala cala siebie nosic ale daje rade!!! Super jest byc w ciazy!!!!

Agatko podtrzymuje jednak ,ze ciaza Ci sluzy.A oczka faktycznie podkrazone ale dobrze wiem dlaczego.Latanie z brzuchem za malym rozbujnikiem nie jest latwe;-)
Ale damy rade:tak::tak::tak:

rany Agatko-juz 6 m-c! przecież to aż niemożliwe jak szybko! suuuper wyglądasz, najważniejsze, że jesteś szczęśliwa bo jak zawsze uśmiechnięta, a opuchlizna jak wiesz zejdzie! damy radę, damy!:-D

Agatko brzusio ładniutki,i faktycznie jak ten czas leciiiiiiiiiiiiiii...pamietam jak niedawno pisałaś,że jestes w ciąży...co do worków to cały urok bycia w ciąży i posiadania takiego synusia jak Allanek..najważniejsze,że jesteś szczęśliwa!!!!

reklama
Agatko..slicznie wygladasz....!!!!!Az trudno uwiezyc ze to juz 6 miesiac...szybciutko to leci..ani sie obejrzysz a Colinek bedzie juz z Wami!!!!!!

Do góry