reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Rzeczywiście,wg lekarzy to najlepiej dziecko antybiotykiem nafaszerować:wściekła/y: Iwonko,a może spróbuj domowych spspbów żeby Briana podkurować? Jakas homeopatia może? Zaszkodzić nie zaszkodzi a jak trzeba pomoże! Trzymam kciuki żeby aniołek był zdrów jak rybka!:tak:
yyyyy..pomyliłam wątki,przepraszam,juz to transportuję w odpowiednie miejsce:zawstydzona/y:;-)

reklama
A to moj brzusiu w 6 miesiacu!!! Prosze tylko sie nie przestraszyc ze mam takei podkowy pod oczami, jestem ciut wykonczona i pogoda i Allankiem!!! Czuje sie jakbym musiala cala siebie nosic ale daje rade!!! Super jest byc w ciazy!!!!

Agatko podtrzymuje jednak ,ze ciaza Ci sluzy.A oczka faktycznie podkrazone ale dobrze wiem dlaczego.Latanie z brzuchem za malym rozbujnikiem nie jest latwe;-)
Ale damy rade:tak::tak::tak:

rany Agatko-juz 6 m-c! przecież to aż niemożliwe jak szybko! suuuper wyglądasz, najważniejsze, że jesteś szczęśliwa bo jak zawsze uśmiechnięta, a opuchlizna jak wiesz zejdzie! damy radę, damy!:-D

Agatko brzusio ładniutki,i faktycznie jak ten czas leciiiiiiiiiiiiiii...pamietam jak niedawno pisałaś,że jestes w ciąży...co do worków to cały urok bycia w ciąży i posiadania takiego synusia jak Allanek..najważniejsze,że jesteś szczęśliwa!!!!

reklama
Agatko..slicznie wygladasz....!!!!!Az trudno uwiezyc ze to juz 6 miesiac...szybciutko to leci..ani sie obejrzysz a Colinek bedzie juz z Wami!!!!!!

Do góry