reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Kreciku mi od razu przepowiadali ze bede miala niezla kulke no i sie nie pomylili....a twoj brzuszek jest taki zgrabniusi no i napewno ci lzej niz nam :p

IWONKO niezależnie od rozmiarów naszych brzusiów wszystkie puchniemy i odczuwamy teraz praktycznie wszystkie jednocześnie takie same dolegliwości

Kurczę teraz jak jestem ku końcowi ciąży to wszyscy mi ustępują miejsca a teraz to ja mam w nosie i tak szczerze mówiąc to wolę stać teraz niż siadać ;D

Jejkum kejkum tyle pięknych brzuszków naraz, aż mi się w głowie zakręciło - wszystkie bez wyjątku są piękne.

To mój napięty do granic możliwości brzusio (36 tc, 4 dni)

Oj to wtedy chyba mi skóra pęknie ;)

A to z wesela mojego brata, z mamą i panem młodym ( jak wrócą i dostanę takie profesjonalne to pokażę więcej)

Ale się rozszalałyście ze zdjęciami ;D ;D ;D Wszystkie są prześliczne :)

Krecik jeszcze masz wysoko brzuszek :) Za to Oli już trochę opadł...

reklama
Do góry