reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
buuu a ja nie widzę zdjeć Ani  :mad:  nie wiem czemu  ::) co do zrzucania wagi to zapewniam was ślicznotki że wrócicie do swoich wymiarów  ;D jak ja dwa razy zrzucalam 30 kg to co tam wasze malusie kilogramki  ;)  ;D  oo pokazaly się zdjęcia Ani  :o ale tylko do połowy  :( ale widać Aniu że wciąż jesteś zgrabniutka  :)

ANIU śliczny brzucholek ,rzeczywiście troszkę się opuścił ,u mnie też troszeczkę poszedł w dół ,mąż tak mówił

Takie laseczki jak wy to szybciutko wrócicie do formy

Aniu ja sie nie wystraszylam tylko potrzebowalam jeszcze paru obiektywnych opinii!!! Nic sie nie stalo choc powiem ci ze moj maz dzis powiedzial to samo, ze jednak brzusio jest juz ciut nizej!!!
A poza tym fajny brzusio Aniu, taki ladny i zgrabny!!!
Corsini twoja pilka to ma juz pokazne rozmiarki!! Ale bardzo fajnie ze twoja dzidzia ma gdzie szalec!!!

reklama
Wiolu dobrze ze pupy nie widać  ;) bo ona juz mniej laskowata  :laugh: uda zresztą też  ::) ale wsio się potem zgubi  ;) Olu z usg zapowiada się spory Dzidziuś( w 32 tyg 2790)  ale ja jakoś nie bardzo w to ważenie na usg wierze  :) licze na jakieś 3500  ;) ciekawe czy trafie  ;D Kreciku szaleje i to strasznie nawet jeszcze się nie ulożył głowką w dół tylko fikołki fika aż mi wnętrznosci do gory nogami przestawia  :laugh: przy tych upałach zazdroszcze ze macie już tak blisko finalu ja jeszcze 5 tygodni  :o buuu  ;D

Do góry