reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

Rzeczywiście niedużo brzunio,nawet troche mi przypomina kształtem brzuszek Krecikowy ;) ale jest sliczny,zgrabny,gdzie ten twój synuś się mieści? Tasha,a jakie imie wybrałaś?

reklama
Miss brzuszka możemy zrobić ale uważam ze to by bylo niesprawidedliwe bo kazdy jest na swoj sposob piekny!!! Wszystkie mamy brzucholki w innym ksztalcie i to jest wlasnie fajne!!! Gdyby wszystkie wygladaly jednakowo to byloby to nudne!!! Ja jedynie moge wygrac iloscia moich zdjec w tym watku!! ;D
Tasha twoj brzunio jest taki slodziutki i malenki!!!
Iwonko a ty znowu masz niezla barylke!!!! Niesamowicie ksztaltna kuleczka, podobna do Oli brzuszka!!!

no tak ładnie to ujełaś mam niezłą baryłeczkę ktora rosnie i rosnie i chyba niedlugo peknie....ale co sie dziwic moja dziewczynka ma byc podobno calkiem spora 4 kg gwarantowane wiec gdzies sie musi miescic ::)

Ale to ze twoja baryleczka jest taka duza to nie znaczy ze zla!!! Wlasnie uwazam ze taka porzadna kulka to naprawde dodaje uroku!!! Przynajmniej widac ze bedziesz mama!!! Ja na poczatku sie tez takiej spodziewalam, to znaczy tak sobie wlasnie moj brzuszek wyobrazalam ,a le jak widac nic z tego nie wyszlo!!!

Czy ktoras z was jeszcze uwaza ze moj brzuszek sie opuscil??? Czekam na obiektywne odpowiedzi!!! Ja sama jakos tego nie zauwazylam!!!

Tasha ale masz malutki brzunio naprawdę super wyglądasz.

Iwonko bardzo ładny okrąglutki brzuszek jakbyś piłeczke połknęła.

Kreciku ciąża Ci zdecydowanie służy! a brzuszek urósł i kształtem jest bardzo orginalny  ;D śliczny  :)   ja nie zauwazyłam zeby opadł  :) a na tym ostatnim to tak fajnie widać jakby dzidzia miała głowkę o góry i pleckami się wypinała a raczej wypinał  ;) fajowe foty  ;D Elpisek też ma chyba brzuszek jeszcze wysoko i taki okrąglutki  :) Iwonko faktycznie brzusio cudnie duży no ale skoro panna ma mieć koło 4 kg to trudno się dziwić  ;) Tasha chyba najszuplejszy brzuszek Lipcóweczek  :) przypomina mi troszkę brzuszek Rusalki z( chyba) czerwcówek...brzuszek byl malutki a córeczke urodzila o ile się nie mylę 3500  ;)

reklama
Do góry