reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
Natalka - jestes chyba najzgrabniejszą 9 miesięczną mamusią jaką widziałam :)

Mycha - czekamy, czekamy - nie daj się długo prosić :p

Thea proszę Cię zawstydziłaś mnie :-[ :-[ :-[mi sie wydaje ze nie jestem aż taka zgrabna bo przed ciąża ważyłam 55kg a teraz ważę 76kg straaaasznie dużo przytyłam,aż sie boję czy to zrzucę ::) ::) ::) ale mimo wszystko miło mi to czytać i dziękuje za komplement ;D :laugh: :D ;).WY WSZYSTKIE JESTEŚCIE CUDOWNE !!! ;D ;D ;D

Mycha12 wysyłaj fotke nie ma na co czekać bo tu się wszystkie już pomału rozdwajają,obyś zdążyła nam pokazać siebie z bąbelkowym brzuszkiem !!! :D :laugh:

BUZIOLKI :-* :-*

Mycha superrrrrr wygladasz nie gadaj głupot ;) ;D!!! Masz okrląglutki brzusio i bedziesz miala córcie,wiec może ja też będę miała dziewczynke ::) ::) Wyglądasz ślicznie :D !!!

reklama
Laski dzięki ale wierzcie mi ślicznie to ja wygladałam 1,5 roku temu na tym zdjęciu ::) ::)
Teraz to kazałam mężowi zrobić zdjęcie z daleka bo z bliska to wogóle wyglądam maly słonik :p ::)

Do góry