reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Natalko wyglądasz prześlicznie, figurka do pozazdroszczenia ::) ;)

Thea z ciebie też bardzo ładna mamusia!

Dziewczyny zazdrosze wam że tak ładnie wyglądacie ;)

reklama
Dziekuje DZIEWCZYNY !! Jesteście kochane.Musiałam wkońcu sie pochwialć moją dzidzią w brzuszku!!! WIELKIE BUZIAKI DLA WAS :-* :-* :-* :-* :-* :-*

THEA jaka ty sliczna jestes :) cala promieniejesz :) Natalka super figurka pozycz z kilo biustu :D ja mam nadzieje ze mi cos urosnie jak zaczne produkcje mleka :D

Natalka,slicznie wygladasz. :D

Misia,hihi balonik i to spory. :D A sroga? Ojj,nie wiem,jakos tak wyszlo,ale nic zlego sie wtedy nie dzialo. ;D

Myszka,Ty tez pewnie slicznie wygladasz. :) Pokaz wreszcie swoje foteczki! :D

Miśka T a Ty gdzie masz swój brzusio-pochwal się !! :D :D

Dzikuska rozśmieszyłaś mnie hihihihi :D teraz mój biust jest ogromny a co dopiero jak sie zacznie produkcja mleka?? ::)

Kamcia* dziekuje hihih :laugh: to moje ulubione kolory a przedewszystkim różowy :D

AgutkaZG Dziekuje ci bardzo z Ciebie tez sliczna i wesolutka mamunia !! :laugh: :D

Mycha12 z niecierpliwoscią czekamy na twoje bąbelkowe foteczki,a tu się nie ma czego bać!! :laugh: :laugh:

Cleo28 wrzesien to piękny miesiac wiec my wszystkie jesteśmy piekne a jeszcze piekniejsze będą nasze maleństwa na ktore tak czekamy z utęsknieniem ;) ;)

BUZIOLE dla WAS :-* :-* :-*

reklama
Do góry