reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

Dzięki Kochaneczki! no ja mam się czym pochwalić :laugh: :laugh:

Nadziu faktycznie brzusio fajniutki a pępuszek ;)

reklama
Nadziu,gdyby to byl chlopiec,to bym pomyslala,ze mu siusiak sie wybil przez Twoj brzusio,ale u Julki,hm... Co to moze byc? :D Cycoszek? ;D

Musisz czesciej znajomych namawiac na zdjatka,bo fajniuchno na nich wychodzisz! :D

Buzia! :-* :-* :-* :-*

Dzieki Dziewczynki :)
Oj Agutko normalnie zawstydzasz mnie hihihi
Miłego dzionka życze Mamuski :)
A Ty Agutko nie przemeczaj sie bo pozniej na imprezke cobys miała siły ;D

Aga taaaa malutki ten moj brzusio...nie ma co :)
Mychano gratuluje takiego superowego domku Malenstwa :)
Moj brzuszek poki co tych samych rozmiarow co ostatnio wiec nie wklejam nowych fotek

Dzięki!! :laugh: jednak mój brzusio wydaje sie większy bo rośnie cały czas do przodu, można powiedzieć w stożek ;) a na boki nic ;)

Mycha,mój też w stożek rośnie od jakiegoś dłuższego czasu,się jeszcze okazę że zamiast Przemusia Milenka będzie :) chociaż pani ginka twierdzi,że będzie chłopaczek jak nic :) zobaczymy czy przesądy co do kształtu brzuszka się sprawdzą

reklama
Najlepsze jest to że inne mamusie które znam osobiście miały w 9 msc mniejsze brzusio niż ja :laugh: :laugh:

Aniu a ja mam małe pytanko do ciebie~! Czy ty kochana zamieszczałaś wogóle tu zwoje zdjątka??
::) ::) tzn brzusio widziałam ale twarzyczki niet!

Do góry