reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nadziu,gdyby to byl chlopiec,to bym pomyslala,ze mu siusiak sie wybil przez Twoj brzusio,ale u Julki,hm... Co to moze byc? Cycoszek? ;D
Musisz czesciej znajomych namawiac na zdjatka,bo fajniuchno na nich wychodzisz!
Buzia! :-* :-* :-* :-*
Musisz czesciej znajomych namawiac na zdjatka,bo fajniuchno na nich wychodzisz!
Buzia! :-* :-* :-* :-*
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Nadus,oj tam zawstydzasz - prawde mowie i tyle. ;D Teraz odpoczywam wlasnie w pracy,zeby na imprezce miec sile,hihi.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Aga taaaa malutki ten moj brzusio...nie ma co
Mychano gratuluje takiego superowego domku Malenstwa
Moj brzuszek poki co tych samych rozmiarow co ostatnio wiec nie wklejam nowych fotek
Mychano gratuluje takiego superowego domku Malenstwa
Moj brzuszek poki co tych samych rozmiarow co ostatnio wiec nie wklejam nowych fotek
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Mycha,mój też w stożek rośnie od jakiegoś dłuższego czasu,się jeszcze okazę że zamiast Przemusia Milenka będzie chociaż pani ginka twierdzi,że będzie chłopaczek jak nic zobaczymy czy przesądy co do kształtu brzuszka się sprawdzą
reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Najlepsze jest to że inne mamusie które znam osobiście miały w 9 msc mniejsze brzusio niż ja :laugh: :laugh:
Aniu a ja mam małe pytanko do ciebie~! Czy ty kochana zamieszczałaś wogóle tu zwoje zdjątka?? : : tzn brzusio widziałam ale twarzyczki niet!
Aniu a ja mam małe pytanko do ciebie~! Czy ty kochana zamieszczałaś wogóle tu zwoje zdjątka?? : : tzn brzusio widziałam ale twarzyczki niet!