reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

reklama
a ja sama jestem zdziwniona tym ze moje piersi jeszcze nie urosly, w poprzedniej ciaży do 6 mca już2 razy zmienialam rozmiar stanika a teraz nadal chodzę w tych samych, dziwne

Agutko śliczne brzusio :)

Cleo ja mam podobnie ;) moje cysie caly czas sa w tym samym rozmiarze i nosze te same staniki co przed ciążą ;D

nie przesadzaj Agutko ze grubaśny, mój jest prawie taki jak i twoj a i jak widzę wagę mamy prawie jednakowa. Masz śliczne brzusio i tyle ;D

a to co innego, sexi to my wszystkie jesteśmy z tymi "torbami" z przodu  ;D :laugh:

Aga faktycznie pokazny bębenek,a biust masz taki jak ja. Smieje się że brzuch z piersiami dopiero mi się zrowna w 9 miesiącu :p
A pozatym masz tam sporą kruszynke,naprawde jest wagowo pokazna ;D

reklama
Sie uczepily tych moich cycochow no! :p Hihihi,zartuje. :D

Mamaoska,ja juz przed ciaza mialam spore,ale teraz to uuu. :D Stop to juz praktycznie prawie nie widze,hehehe. :D Dzidzia pokazna powiadasz. ;) To tak jak myslalam,ze bedzie duza. ;) Ja 168cm wzrostu,a tamten 195cm i waga jakos 100kg,hehehe. :D Wiec juz wiadomo,po kim to odziedziczyla. ;)

Do góry