reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria brzuszków i innych :)

A TO ZDJECIA Z UBIEGLEGO TYGODNIA, 22 TYDZIEN LEONKA ;-)

dscf0193pomniejszony5dk.jpg

dscf0196pomniejszony7cd.jpg

reklama
NO TO SIE JUZ PRZEDSTAWIALAM WAM!!!!!!

NO MYCHA, JAKOS TAK BEDZIE ;) WSZYSTKO IDZIE W BRZUSZEK JAK NA RAZIE :)

Kurcze Miska gdzie ten brzusio ?? Hi hi ;D
Fajniutka piłeczka. ;)
Ja musze pozyczyc aparacik od kolegi i zrobic sobie zdjatko. Wczoraj stuknał mi 24 tyg.
Zgrabniusia jestes strasznie Miska.
Ciekawe jak bedziemy wygladac za 2 miesiace ;D

No faktycznie Miśka brzuszek do pozazdroszczenia ;)
moj był taki 14 tc ;D

NADZIA, ja zaczelam 23 tydz. w poniedzialek, dzieki za komplementy  :) potrzebne sa cięzarnej kobiecie  :)  A jak bedziemy wygladac, to sie zobaczy..... ;D

EDI wielkie dzieki!!!! :)

Misiu ślicznie wyglądasz z tą malutką pileczką :) Piękne masz brzusio i maż widać kochający ;) Piękna z ciebie dziewczyna :)

reklama
CLEO28, normalnie mnie zawstydzasz!!! dziękujemy pięknie, JA I LEONEK :) a mój KRZYS zeczywiście zakochany i to podwójnie, bardzo czeka na małego,czasami mi sie wydaje, ze to on powinien chodzic w ciązy a nie ja , hiihi :D

Do góry