MamaXTrzy
Fanka BB :)
Ale z Ciebie sexy dupcia[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]O to moj..13 tydzień wg osratniej miesiaczki, a ja jeszcze tydzień temu myślałam, ze przytylam o zgrozo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale z Ciebie sexy dupcia[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]O to moj..13 tydzień wg osratniej miesiaczki, a ja jeszcze tydzień temu myślałam, ze przytylam o zgrozo
O mój dobry boże jaka fit zyleta.....O to moj..13 tydzień wg osratniej miesiaczki, a ja jeszcze tydzień temu myślałam, ze przytylam o zgrozo
Moje niektore kolezanki przed porodem mialy takie malusie jak ja mam już. Potem od razu po porodzie plaskie brzuchy. To pewnie tez tak będziesz miala[emoji7]Ja chyba nigdy sie brzucha nie do czekam a juz zaraz koniec 14 tyg.
Mi teraz od leżenia I spania i jedzenia mniej brzuch mi spadł xDJa chyba nigdy sie brzucha nie do czekam a juz zaraz koniec 14 tyg.
Bardzo ładny [emoji108] juz taki okrąglutkiW poniedziałek był o wiele okraglejszy hehe, ale teraz mniej pije wody bo więcej śpię więc trochę zmalał.... Zobacz załącznik 865133
Super figura, nie dziwie się, ze nie spodziewałaś się ciąży, bo po Twoim ciele w ogole tego nie widac [emoji123] [emoji5]O to moj..13 tydzień wg osratniej miesiaczki, a ja jeszcze tydzień temu myślałam, ze przytylam o zgrozo