reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Te ciemniejsze brodawki to mnie trochę drażnią bo się przyzwyczaić nie mogę. A co do pępka to mam taki sam jak miałam przed ciążą, nie zmienił się. Cały czas mam schowany daleko w brzuchu.... A na brzuszku zauważyłam jakieś czarne włoski (śmieję się że mam owłosiony brzuch jak nigdy)

reklama
Tak brodawki tez zrobiły się ciemniejsze, pojawiło się też parę drobnych rozstępów wokół nich, bo w ciągu kilku tyg.naprawdę biust się powiększył. Brzuszek też lekko owłosiony, ale nigdy nie był całkiem gładki :-)

ja juz stóp też nie widze muszę się lekko wychylić, linii jeszcze nie mam, pępek jeszcze na swoim miejscu tylko czekam kiedy wyskoczy, wcześniej miałam mały biust taki jędrny, a teraz widzę jak pod ciężarem zaczyna obwisać:-(

Ostatnia edycja:
onanana masz duzy brzuszek, ale pewnie dzieki temu dzidzi jest wygodnie w nim :tak: Prezentujesz sie bardzo ladnie jak dla mnie.

julianna fajne widoki i z boku i z gory. Ladna masz juz pileczke :-)

ponko moj brzuszek juz daleko ponad stopy wyszedl ;-) ale ja mam rozm 36 stopy wiec sa one niewidoczne i cierpią pod cięzarem tego co dźwigaja :sorry:
Pempek jeszcze sie nie spłaszczyl, ale swedzi cholernik bardzo :-( Tego uczucia najbardziej nie lubilam w ciazy, i zeby bylo okej musze nosic majtki na brzuszek zakrywajace pepek, inaczej czuje sie niekonfortowo jak mnie ubrania ocieraja o niego.

Ssabrina czarnej kreseczki u mnie brak... w pierwszej ciazy pojawila sie bardzo pozno :tak:

Jak z góry spojżę to stópek nie widzę, linii pod pepkiem nie mam, natomiast sam pępek zrobił się duzo bardziej płaski, ale był bardzo głęboki, wiec chyba raczej nie wyjdzie na zewnątrz.

Onanana, Julianna piękne brzuszki!!!
Juliannna super zakupy! właśnie musze sobie pokupować coś dłuższego z długim rękawem.

No ja swoich stóp też nie widzę :-D ciemna kreska jeszcze mi się nie pojawila,ale w pierwszej ciązy nie miałam jej wcale.
Duze i ciemne brodawki to standard w ciąży i mi się też takie zrobiły.A to,ze oprócz brzucha rosną takze uda i pupa to tez normalne,więc nie ma co narzekać laski ;-)

ze mnie się cała rodzina naśmiewa, że "nareszcie mam na czym usiąść", ech pupa urosła, ale nie ma co się dziwić, jak się ciagle lezy i mało gdzie wychodzić, to te kilogramy będą szły nie tylko w brzuszek ;) U mnie brodawki jakoś mocno się nie zmieniły, ale ja zawsze miałam ciemniejsze, więc w sumie nie mam co oczekiwać wielkich zmian :) tyle co wrażliwsze są i lekko większe. Jednak takie zmiany to ja miałam przy używaniu plastrów Evra, więc jakiegoś szoku to nie wywołuje ;)

Kochane śliczne macie brzuszki:-)
U mnie brodawki dosc mocno sciemniały i duuzo większe się zrobiły. Pepęk jak był przed ciązą taki nadal jest ciekawe kiedy sobie wyjdzie:-) i tej brazowej linii tez jeszcze nie mam ale to pewenie troche pozniej sie pojawia.

reklama
laseczki zapodaję mojego brzuchola - tak jak pisałam wybrzusza mnie z dnia na dzień z czego się bardzo cieszę:) Mam nadzieję, że nasze moderatorki mnie nie zlinczują za foto jamnika moich rodziców - łapki dwie obandażowane, bo prawie nam bidulka ducha wyzionęła na wakacjach, drastycznie spadł jej cukier, ale żyje i ma się bardzo dobrze ;) Psiur po przejściach:)
jupi!!!! jest jest!!! widac!!!!!!!! piekny brzusio:))))

Madzia wyglądasz super!!!
jak na Was patrzę, to już wiem, ze ja tu jestem największym grubaskiem:-(
co Ty gadasz:D super brzuch:) tez mam podobny taki do przodu:) super!

Te ciemniejsze brodawki to mnie trochę drażnią bo się przyzwyczaić nie mogę. A co do pępka to mam taki sam jak miałam przed ciążą, nie zmienił się. Cały czas mam schowany daleko w brzuchu.... A na brzuszku zauważyłam jakieś czarne włoski (śmieję się że mam owłosiony brzuch jak nigdy)
no mi sie linia pod pepkiem zaczela pojawiac i jest lekko brazowa :) nad pepkiem tez mala kreseczka hehehehe:d a pepek juz wyskoczyl i sie smiesznie w ciuchach odznacza:D:D:D no a wlosy na brzuchu to u mnie standard:D:D:D olewam;) i tak brzucha nie wystawiam do ludzi;)

Do góry