reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria brzuszka i maluszka :)

Dziewczyny, a jak spojrzycie w dół to widzicie jeszcze swoje stopy? Bo ja pomimo katastroficznego rozmiaru 42 nie widzę chyba, że się dobrze pochylę do przodu :-D
No i jak stoją wasze pępki? Bo mnie już 2 mce temu wyskoczył do przodu jak guzik (A. się śmieje, że to mikrofon dzięki któremu rozmawia z Filipkiem :laugh2: ) a teraz już się lekko spłaszcza, ale guzioł chyba do porodu zostanie :p

reklama
onanana wow ale piekna piłeczka!!! Widzisz ja przytyłam tyle co Ty, ale u Ciebie chyba więcej w brzuszek poszło, a u mnie WSZĘDZIE:-( Więc sie ciesz kochana!
Oj Margana nie wymyślaj!! Moim zdaniem Ty tez masz w brzuszku wszystko!! U mnie też niby wszyscy mówią że tylko w brzuch mi idzie, ale ja się już nie oszukuję, wiem ze w uda też trochu poszło, choć dziś mi koleżanka powiedziała że "takie patyki by nie utrzymaly takiego brzucha więc nogi musiały przytyć";-)

Onanana, na pewno nie największym grubasem a po prostu masz najwygodniejszy apartament :)) I śliczny ten Twój brzuchonek :)
hehe dziękuję.. ujęłaś to znacznie delikatniej:-D:-D
Julianna super zakupy!! Ja to bym wolała wyglądać jak Ty, cala szczuplutka a brzunio się ślicznie odznacza:tak: A nie tak jak ja- najpierw brzuch, potem ja... heh

Gola Ty to mnie rozbawiłaś komentarzem fotki Julianny hehe!!! Jesteście obie takie szczupłe, że ja nie powinnam z domu nawet głowy wychylać bo aż wstyd!!

Dziewczyny, a jak spojrzycie w dół to widzicie jeszcze swoje stopy? Bo ja pomimo katastroficznego rozmiaru 42 nie widzę chyba, że się dobrze pochylę do przodu :-D
No i jak stoją wasze pępki? Bo mnie już 2 mce temu wyskoczył do przodu jak guzik (A. się śmieje, że to mikrofon dzięki któremu rozmawia z Filipkiem :laugh2: ) a teraz już się lekko spłaszcza, ale guzioł chyba do porodu zostanie :p
Ponko hehe ja widzę stopy a mam 40... hehe Pępek mam na wierzchu, najpierw mi się tak odwijał, a teraz sobie wyszedł:-D I krechę mam przez cały brzuchol;-) Swoja drogą, Twojego brzuszka chyba jeszcze nie widziałysmy???

Z tymi stopami dobre pytanie wlasnie stanelam i probowalam swoje zobaczyc no ale nie ma szans,jesli sie nie pochyle mocno do przodu to nic nie zobacze:-D mam brzuszek fajnie do przodu wysuniety i w dodatku mam male stopy bo 36 :-D
A pepek to juz dawno mam plaski lekko mi wyskoczyl do przodu i w dodatku mi z ciemnial mam taki brazowy :eek: ale to pewnie hormony robia :tak:

A czy ktores z was dziewczyn wyskoczyla moze juz brazowa linia(prega)?? Nie wiem jak sie to dokladnie nazywa.

u mnie pępuszek płaski, na równi z resztą brzuszka, też ściemniał :) I blizny pod pępkiem nie mam, nie każdej ciężarówce się pokazuje ;) a stóp nie widzę, chyba, że się wychylę, wówczas łaskawie wynurzają się zza brzuszka ;)

Madzia, Onanana, Julianna śliczne brzuszki! Ja mam podobny do Twojego Madzia.
Ssabrina mi jeszcze nie zaznaczyła się linea negra (nigra?), może za wzceśnie?
Ponko mi jakieś 3 tyg.temu wyskoczył "guziczek" i narazie jest stacjonarny ;-)

Ja ciemnego pępka nie mam, aczkolwiek bliznę pod pępkiem mam i wyjątkowo ciemne brodawki (zawsze były jaśniutkie a teraz są brązowe).
A brzuszek wrzucę, jak odkopię mój aparat. Poprzednie zdjęcia chyba wrzucałam w kwietniu albo w maju, ale to z lenistwa się przestawiłam, muszę wrócić do tego :-D

reklama
ja na razie nie widzę tej linii, ale pępek mam bardziej płaski, jeszcze nie wystaje, ale zmienił kształt;) Brodawki podobnie jak Wy też mam ciemniejsze i zauważyłam taki jasny meszek na brzuchu, też go wcześniej nie było:/

Do góry