reklama
a oto my w 28 tyg
Zobacz załącznik 380796
Zobacz załącznik 380796
Nimfii, Ewika, cudne apartamenty!
A mnie mój A. się zapytał wczoraj po wizycie, czy na pewno maluch dobrze rośnie, czy nie jest przypadkiem za mały. Ja oczy jak pięć złotych i pytam się skąd mu to do głowy przyszło. Na co mój facet, że od dłuższego czasu martwił go mój mały brzuszek i martwił się, czy wszystko jest okej. Biedak, zamartwiał się, zamiast powiedzieć. Rozczuliło mnie to
A mnie mój A. się zapytał wczoraj po wizycie, czy na pewno maluch dobrze rośnie, czy nie jest przypadkiem za mały. Ja oczy jak pięć złotych i pytam się skąd mu to do głowy przyszło. Na co mój facet, że od dłuższego czasu martwił go mój mały brzuszek i martwił się, czy wszystko jest okej. Biedak, zamartwiał się, zamiast powiedzieć. Rozczuliło mnie to
wszystkie brzuszki sa piękne, ja robię porządki na płytach i oglądam zdjęcia z przełomów lat, nie mogę się nadziwić że taka szczuplutka byłam, i te zgrabne nogi, choć mój zawszę mi to powtarzał, to dopiero teraz oglądając zdjęcia dostrzegłam,aż sobie musiałam westchnąć.a teraz mam najcudowniejsze kilogramy na świecie w sobie:-)
No wreszcie te brzuszki konkretne i jest co pokazywać )))) Świetnie wyglądacie dziewczyny !!! Nimfii ja mam gabarytowo mniej więcej to co u Ciebie, ciężko już z takim dużym brzuszkiem , a jeszcze w sumie kawał czasu przed nami...nie mam na razie jak wkleić fot bo mi chłopaki zabrały aparat na wyjazd, ale w przyszłym tygodniu postaram się wrzucić swój wielki balon
reklama
Niuniunia20
Fanka BB :)
Nimfii i Ewika brzuszki macie śliczne))) Maleństwa mają piękne mieszkanka Super!
Podziel się: